Rik_Ruk ha impulsat

@merigil caram! quina enveja!! ara mateix vaig a buscar imatges de les maldives o hawaii 😂

Rik_Ruk ha impulsat

@giorgiograppa Va home va,si precisament t'havia preguntat "on hi veus l'humor?" (que es molt similar a lo que acabes de dir "encara hi ha gent que ho troba divertit?"),i la teva resposta va ser la vacil·lada aquella de "la meva opinió es irrellevant".
Podries haver respost amb sinceritat i humilitat,enlloc de plantar-me textos i més textos de redundàncies que no portaven enlloc.
I per tancar el tema, no veig com a censura el promoure que no es comprin merdes masclistes.Però entenc que vols dir.

@giorgiograppa
I lo de paulo coelho ho deia per la teva insistència en utilitzar frases que "sonen bé", i el fet de fotre "cites", terminologia en llatí, i demés parafernàlia per donar a entendre el teu suposat alt nivell intel·lectual, que enlloc de semblar això, només et dona un aire de supèrbia exagerada i que no pega ni amb "superglú"en una conversa com la que estem tenint.

@giorgiograppa
I perdona que et corregeixi, però no es lo mateix fer broma sobre qui ostenta el poder (com per exemple la policia), que fer-ho sobre col·lectius discriminats etc... Si t'he d'explicar això, malament anem.

@giorgiograppa Es com si ara et dic que escrius pitjor que un puto negre analfabet, i que el teu sentit de l'humor te'l pots fotre pel cul de maricón que deus tenir, tros de subnormal, i acabant-ho amb un "hehehe" donant entendre que es una broma super graciosa.
Doncs no, no fotria gens de gràcia utilitzar aquest llenguatge, ni suposada "broma" o suposat "sentit del l'humor".

@giorgiograppa
A part, no se pas que vols que et digui, jo no crec que sigui censurar res donar la opinió que estan malament segons quines "bromes" anacròniques, de mal gust, totalment fora de lloc en l'actualitat, etc.

@giorgiograppa No confonguis el fet de que estigui en total desacord amb lo que dius, amb que "no t'hagi entès", pq tot i ser de secà, la meva lucidesa i comprensió lectora es excel·lent.

@giorgiograppa joder, no havia llegit la resta de missatges!!
Quin empatx de supèrbia... es per fer-s'ho mirar xaval!!
Seguint el teu exemple, et recomanaria que busquessis al IEC la paraula "empatia". I quan l'hagis trobat, i llegit la seva definició a consciència, ves a una biblioteca a buscar-ne mes referències bibliogràfiques perquè lo teu no es cura amb una única lectura.
Podria seguir, però ja es hora de fer qualsevol altra cosa ;)

@giorgiograppa llavors no ens fotis rotllassos com en el missatge anterior, si tot el que dius "es irrellevant".
Sincerament, no se perquè em menciones si no tens l'objectiu de comentar/debatir/reflexionar colectivament.
Deixar anar frases lapidàries que semblen de Paulo Coelho si que ho trobo realment irrellevant i una pèrdua de temps per als que et llegeixen

Rik_Ruk ha impulsat

Aquesta empresa sembla que és a Sabadell. Cal denunciar la següent targeta X masclista, irrespectuosa i impresentable i deixar de comprar-ne ❗❗❗

@spla Potser m'he perdut alguna cosa, pero no se veure quina era l'alternativa d'esquerres i valenta que insinues.
Potser et refereixes a pactar amb els Convergents?
Mira que soc independentista fins la mèdula, pero les bestieses que es diuen a vegades...

@spla Que vols dir amb "acceptant els vots"? Que havia de fer? Dir: "ui no no, si em vota el Valls jo passo de ser alcaldessa"? 🤭

Rik_Ruk ha impulsat

mmm, crec que no ho he assimilat del tot 🤯
pero ja seguiré demà

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.