Osti tú m'han alegrat el dia !.Ja tenen la resposta a la "primera taula de diàleg" (i encara no s´ha fét) Vàren fer caldo? doncs ara s'haurán de fotre l'escudella. Apa, ja em podeu "acribillar". Jo...contenta

@Roger_Lluriach
No passo de tú. Vull acabar de pujar aquests vídeos i entrar. ara sòc aquí, allà i mès enllá...😘

@Roger_Lluriach
Solet, he pogut entrar molt pòc i vaig perduda. Ho sentooooo😞

@TxellMeritxell 😅 Tranquil·la: jo només volia saber el context, que no hi ha cap enllaç a cap notícia, o cap explicació de què ha passat, i no se sap de què parleu.

@Roger_Lluriach
Es al Preguntes freqüents
@FAQSTV3
Es que no puc compartir directament i he de descarregar els videos i pujarlos aqui. Per això no surt l'enllaç...
·

@TxellMeritxell Sembla que funciona bé l'enllaç directament al TV3 a la carta del FAQS sencer. D'on traieu els vídeos aquests de l'entrevista al jutge Vidal?

@TxellMeritxell Aaaah, llavors millor el que heu fet, que aquí no agraden els enllaços directes al TW (possiblement ho hagin capat al servidor mateix): hi ha gent que no en volen sentir ni l'olor del TW per aquí.

Segueix

@TxellMeritxell Veig que els enllaços cap a Youtube van bé. El problema és TW (i, supòs, qualsevol altra plataforma on hagis de tenir un usuari registrat per accedir al contingut, com, per exemple, Facebook).

· · Web · 1 · 0 · 0

@TxellMeritxell Sí, a TV3 a la carta també els pots veure, malgrat que és molt irritant que et posen anuncis al principi, al final i si fas un salt dins la reproducció, si no vols empassar-te més de 3 hores de FAQS senceres. Personalment, m'estim molt més el canal de TV3 de Youtube (youtube.com/channel/UCSfMEzJX9), però no l'actualitzen com el TV3 a la carta, per no perjudicar als anunciats, supòs.

@TxellMeritxell Cercava l'entrevista al jutge Santi Vidal, però no hi és... És a dir, que supòs que algú s'ha molestat en baixar-se les més de 3 hores del FAQS d'ahir, i ha retallat els bocins de l'entrevista i els ha pujat al TW.
També em molesta haver de veure els vídeos a trossets ( 😉 ).

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.