Mostra els més nous

Que n'opineu de la ultima de star wars, us ha agradat?

Acabo de sortir del cine... Que han fet amb star wars??

Per que no actua aquí la guàrdia civil???

¿Apenas ganas 1.000 euros y te estás rompiendo las vestiduras porque PSOE y Podemos quieren subirles los impuestos a los que ganan más de 130.000? Eres el perrito guardian de los ricos; cuidas de la mansión, pero siempre duermes fuera.

Al final és només un dels efectes nocius del capitalisme, tenir un iPhone a la butxaca no és capitalisme, que censurin idees que no puguin agradar al fabricant d'iPhone's, si que és capitalisme, i del més tòxic.

De totes maneres trobo que és bo i important fer la reflexió, de la tristesa i impotència que em genera la idea de haver d'accedir a una altra xarxa social, només perquè la que és més globalitzada tira de censura.

Relfexione-m'hi si us plau. Reflexione-m'hi!

Hem passat de voler el pa sencer, a rostar el crostó de fa dues setmanes.

Llavors... m'esteu dient que en aquesta xarxa social, se'm permet ser tant comunista com vulgui?

Pel bigoti d'Stalin!! 😂

I encara que soni a tonteria, ja només amb la tonteria de les icones, això guanya de pallissa a twitter.

¡Recién llegados! ¡Bienvenidos al fediverso! Recordad que las normas de cada instancia son diferentes y esto no es la utopía anarquista que muchos creen.

Un par de apuntes: portaos bien, y si no estáis de acuerdo con las normas de vuestra instancia, antes de acusar de censura, pensad en migrar a otra más abierta o acorde a vuestros gustos.

El fediverso no es solo Mastodon, también existen Pleroma, GNUSocial, Friendica, Pixelfed y un montón más de alternativas descentralizadas a lo que conocéis

Bueno, primer dia aqui, prou content, mirarem com evoluciona aixo.

Bona nit companys/es!

:estelada_socialista:

Quin gust més tonto poder posar aquest icono sense tenir por a res no?

Espera que ho disfruto:

:estelada_socialista: :estelada_socialista: :estelada_socialista: :estelada_socialista: :estelada_socialista: :estelada_socialista:

@RonaldinhoPernambucano @gabvp
Explicat em terminologia email: desde el teu compte a gmail.com pots enviar i rebre correus d'hom que tingui compte a outlook.com, doncs entre servidors/dominis intercanvien els misstages, però el que no comparteixen son les teves credencials (usuari i contrasenya) ni dades personals.

Em sento com quan entres de nou a un joc MPGO de rol, i els teus amics ja fa mesos que juguen i t'has d'apendre, races, habilitats, i conceptes tecnics...

Tocarà apendre a jugar a aixo.

Entenc, que la linea de temps Local son els del teu servidor i els que tu segueixes, i la deferada es una mica casa de tothom, es aixi o no?

Em faig gran per aquestes coses ja...

?

Com s'emplenen les línies de temps Inici, Local i Federada?
Com federa un servidor Mastodon?

He fet la versió del diagrama creat en anglès per @cassolotl

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.