Mostrar més
Ho comparteixo perquè és important combatre el feixisme: si en algun moment us trobeu amb una proposta de xarxa descentralitzada una mica excèntrica però aparentment prometedora, #Urbit , heu de saber que el seu artífex és autoritari, individualista extrem, i capitalista. D'aquells de la malanomenada #altRight (per mi només vol dir "alt gr").

Es defineix com l'anti-chomsky, com a guaridor de cervells, simpatitza amb l'esclavitud (en serio) i en la seva tecnologia fa servir termes com "príncp" i "ducs". Diu: si el bitcoin són diners, urbit és "territori". I òbviament, ell té reservats els seus "ducats" i ven les adreces de la seva nova xarxa com parceles de terra. La tecnologia mai és neutra i reflecteix els valors dels seus creadors.

El projecte: http://urbit.org/
Una font on el citen com si res, com una alternativa: https://hackernoon.com/mastodon-is-dead-in-the-water-888c10e8abb1#7f33

L'autor es diu #CurtisYarvin i apareix al seu blog amb el nom de #MenciusMoldbug
En parlen a the Verge: https://www.theverge.com/2017/2/21/14671978/alt-right-mencius-moldbug-urbit-curtis-yarvin-tlon
I a la wikipedia: https://es.wikipedia.org/wiki/Curtis_Yarvin
I el seu blog (entreu-hi amb "protecció" per si de cas): https://www.unqualified-reservations.org/

Que puguem coincidir amb la idonietat d'algunes eines i alguns valors concrets (P2P, xifrat extrem a extrem, auto-allotjament), no vol dir que ho fem pels mateixos motius, i encara menys, que haguem de tolerar dependre de l'arbitrarietat d'aquest [grup de 2] desenvolupador[s]. No és com dir que no vull fer servir Linux perquè hi ha masclistes contribuint; a #Urbit tot el desenvolupament, valors, treball, i recompenses (perquè són empresa finançada per l'extrema dreta), està centralitzat en aquest nazi gringo.

No és software lliure si no promou una societat lliure. No us necessitem!

SanSan Festival 2019: C. Tangana, Izal, La Pegatina, La Casa Azul...
El festival de Benicàssim es durà a terme del 18 al 20 d’abril (Setmana Santa). També actuaran La Plata, Auténticos Decadentes, Nerabe, Fuel Fandango, Rozalén, Morgan...
agendaconcerts.cat/noticia.php

Què FAQs dissabte vespre? Anem endavant

Som 1987 usuaris
+1 en la darrera hora
+3 en el darrer dia
+17 en la darrera setmana
Toots publicats: 93147
Toots per usuari: 46

Activitat setmana actual
Interaccions: 2703
Usuaris actius: 250

Instàncies connectades: 2749

gràfiques: grafana.mastodont.cat

Ets nova/nou? Consulta l'ajuda: ajuda.mastodont.cat

Recomano molt aquest documental: precrime-film.com/
I com l'ús del , càmares de , i poden i podran criminalitzar persones. Augmentar les desigualtats socials. Cal defensar la nostra i ser conscients com utitlitzem les tecnologies digitals q filtren dades personals constantment. Ha arribat a les nostres societats. Cal educar i defensar els , , i ser més solidaris.

Hola @rosaclotet ja et segueixo 😜 marxo a dormir que demà tinc tela de feina , Nanit 💤✨😘

Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.