Tararí ha impulsat

Tots els imperis, sense excepció, han caigut quan s'han creat tants enemics, interns i externs, que no tenien prous recursos per a controlar-los i sotmetre'ls a tots i per totes les bandes.

Tararí ha impulsat

Ellos no son mas de diez mil.

Nosotros somos diez mil millones.

No nos podemos dejar ganar.

Seamos inteligentes, racionales y empáticos, para ganar la batalla no sólo en la calle sino también en el discurso.

El enemigo no es el otro, sea blanco o negro, varón o mujer, cis o trans, fascista o comunista. El enemigo son unos pocos miles de familias que controlan el poder mundial.

No se trata de una conspiracion de Soros, extraterrestres e illuminati. Se trata del capitalismo neoliberal.

Mostra el fil
Tararí ha impulsat

El hilo conductor que une las revoluciones en Latinoamérica con la revuelta en Estados Unidos es el hartazgo. Lo que las desata es anecdótico, lo que las revueltas expresan es el hastío general.

Son revoluciones contra el discurso, más que contra un gobierno en particular. Los grandes perdedores son los medios de comunicación de masas y el aparato global de propaganda y de control de las redes sociales

No tienen lideres, no tienen partidos, no tienen utopias. No tienen otro mensaje que "basta"

Mostra el fil
Tararí ha impulsat

Qué lo parió, qué pedazo de distopía que nos echamos, otra que Marvel...

Una pandemia, revueltas globales, y la única alternativa política al neoliberalismo es el nazismo libertario anarcocapitalista y no se qué mierda más.

Había que leer más, hijos de puta, libros, novelas, historietas. Había que imaginarse más.

Tararí ha impulsat

- Hola ¿Donald? Mirá, lo del virus este se fue al carajo, no podemos pararlo, había que hacer la cuarentena cuando nos dijeron nomás
- Uh, qué cagada, dejá que ahora culpo a los chinos
- A ver... no mirá, acá mirando las redes siguen hablando del COVID19 ¿qué carajo hacemos?
- Puta madre, a ver... ¡ah! ¡ya sé! ¡culpar a Twitter!
- Veamos... nop, tampoco funciona, todos hablan de los los 100k muertos.
- Puta madre.. pfff... hagamos una cosa: maten un negro, filmenlo, y ponganlo en las redes

Tararí ha impulsat

Els feixistes necessiten ordres i imposar les ordres que reben. Una antifeixista no. Els feixistes necessiten que els indiquen qué, cóm, quan, on i contra qui. Una antifeixista no. Els feixistes necessiten pàtries, banderes, fronteres i líders. Una antifeixista no. Els feixistes necessiten que se'ls possen de genolls, que els segueixin i no pregunten. Una antifeixista, que s'alcen i critiquen. Els feixistes volen l'individu. Una antifeixista vol tothom. Si no ets antifeixista, tu veuràs què.

Tararí ha impulsat

Veig una dèria matussera de la GC per a elaborar (des)informes que recolzin la seva propia linia d'actuació.

Amb la manca de rigor d'altri per demanar-los-hi aquests informes o acceptar-los, per coherència els haurien de fer personar-se com acusació (im)popular en qualsevol causa, directament.

Però segur que no els convè aperèixer com part per poder gaudir de més marge de maniobra i mentrestant fer veure que tot plegat és una "democrácia consolidada".... I un cuió!

Mostra el fil
Tararí ha impulsat
Tararí ha impulsat
Tararí ha impulsatNo se qué més proves es necesiten, per reconèixer que aquesta gent, a més de no ser independentistes son unionistes. Fins i tot les rates fastigoses de SCC els feliciten. Se'm remouen el budells.

Tararí ha impulsat

Fa temps que sabem que la pol·lució causada pels vehicles de combustió de hidrocarburs, mata prematurament milers de persones a les grans ciutats. Les partícules tòxiques que generen queden en suspensió en l'aire i ens les empassem alegrement cada dia per les vies respiratòries, sense cap mena de protecció ni prevenció. I ara ens afanyem en massa a portar mascaretes pels carrers per a, suposadament, protegir-nos d'un virus que ni està en suspensió en l'aire, ni es transmet per l'aire? Curiós!

Tararí ha impulsat

I aquests que decideixen quan tenim que posar-nos les mascaretes per a protegir-nos dels demès i ells de nosaltres, son els mateixos que decideixen quin grau de tolerància a substàncies químiques de la industria, l'automoció i les farmacèutiques son capaços d'admetre els nostres organismes sense intoxicar-se?

Tararí ha impulsat

Mentre nosaltres ens empobrim per culpa d'aquesta pandèmia generada pel capitalisme, uns pocs augmenten els seus beneficis. Podem començar a espavilar-nos d'una vegada i a lluitar de veritat? Mare meva...

infobae.com/america/mundo/2020

Tararí ha impulsat

RT: Jo us vaig creure, amics i amigues @Esquerra_ERC . Avui es un dia trist, avui he pres una decisió llargament meditada, avui deixo la militància de partit, els darrers afers de país precipiten aquesta decisió.
nitter.mastodont.cat/Pesacapsa

Tararí ha impulsat
Tararí ha impulsat
Tararí ha impulsat

Després de que el govern espanyol no hagi mogut un dit per conservar la planta de la Nissan a Catalunya, els ajudeu a prorrogar un estat d'alarma que anul·la el nostre autogovern...

Cada cop entenc menys la vostra @Esquerra_ERC més aviat jugada perdedora...

💩💩😡

Tararí ha impulsat

la comunitat de streamers i youtubers catalans estem muntant una plataforma audiovisual on poder unificar tot el contingut audiovisual en català de les xarxes socials. de moment, podeu seguir-ne els comptes per estar informats: creadors.tv gràcies! 💪

Tararí ha impulsat
Tararí ha impulsat
Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.