Un aplaudiment a tots els indepes que ara canvien la seva opinió sobre Trapero quan tot el que va dir ahir sobre que es van posar sota les ordres del TSJC quan això ja va sortir publicat fa temps. Ràpid l'oblit d'un home que va liderar la policia aquells fatídics dies d'agost de 2017...

@joderquedificil ja no és heroi per ells? tant de bo els polítics tinguéssin el nivell de professionalitat, ètica i dignitat de Trapero. Més Trapero calen en càrrecs públics que no n’hi veig cap.

@spla @joderquedificil en tot cas, això de la independència, esperar que ens reconeguin estats estrangers quan ni la nostra policia no ho fa, per mi és esperar que els altres solucionin els teus problemes.

@spla @jpujolar @joderquedificil de fet la policia no ha de tenir idees polítiques. Simplement estar al servei de la legalitat present. Si es declara la república s'adheriran a la nova legalitat. No poden opinar.

Tot això és teoria. I no ho sabrem fins que arribi el moment.

@FrancescGali efectivament. Que aquí també cap que això que el Major Trapero posés els Mossos a les ordres de fiscalía vol dir que si fiscalia hagués dit. S'ha declarat la República i hem de defensar això nois. Vol dir que els mossos, suposadament, haurien fet costat a la República. @spla @jpujolar

@joderquedificil @FrancescGali @spla @jpujolar i per eixample els funcionaris? A vegades pense que és mol facil parlar de segons quins estaments però sense altres administracions no seria possible implementar una republica i amb això sols vull compartit la meua reflexió amb vosaltres.

@Tnkt clar suposo que tots els funcionaris si hi haguessin estat tots d'acord això hagués tirat endavant. El problema es que la part més important del funcionariat son els Mossos armas, una vegada declarada la República de veritat caldrian ni que fos per mantenir un ordre i els grupuscles fatxes que haguéssin sortit... No només amb cançons cumabaias es manté la república... @FrancescGali @spla @jpujolar

Segueix

@joderquedificil @FrancescGali @spla @jpujolar conforme a passat tot com creus que haurien quedat els mossos?

@Tnkt @joderquedificil @FrancescGali @spla Tal i com sembla que està la cosa, s'hauria d'haver fet una mena de "cop d'estat" dins els mossos mateix. Tot molt complicat.

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.