Toot fixat

A mi també em costa d'entendre i n'estic FART. Per això em nego a votarlos a espanyoles, ni a europees ni a autonòmiques (que les tindrem). M'hi nego. Cal sang nova, gent ferma que demostrin ser mereixedors de la confiança del poble per complir el mandat que amb les urnes els hi donem.
Prou lliris i titafredes. Ens han enganyat i se'ns pixen a la cara. Tornarlos a votar es llençar el vot. Ni el consell de la república no tenen collons a engegar.

Toot fixat

Farts - Editorial de VilaWeb

Em costa d'entendre per què els representants que vam votar el 21-D són tan incapaços de fer la feina que els vam assignar

vilaweb.cat/noticies/farts-edi

Toot fixat
Toot fixat

Si per evitar la difusió de "fake news", hem de confiar en el control que en facin les grans empreses com google i facebook, i amb la colaboració d'entitats privades i governs...vol dir dues coses:
-Ens monitorejaràn més encara si es pot
-Ens manipularàn més encara, si es pot!
O tenim seny i ens atoprotegim, o estem venuts. I tot i així..ho estem.

Toot fixat

@spla
Des de que tv3 anomena els presos polítics, es a dir, el nostre legítim govern empresonat com a "independentistes presos", jo ja no la considero la meva tv. No ho es. Trist però realista.

VÍDEO S'estrena la primera producció internacional sobre l'1-O: «Amb el somriure, la revolució!»
Mai es parlava bé del procés fora de Catalunya i volia aportar el meu punt de vista independentista, afirma el cineasta quebequès Alexandre....

naciodigital.cat/noticia/17994

M'estan recomanant molt "Black mirror", hauria de fer cas a tots aquests que m'atabalen?

La CUP votarà en contra de la designació de Miquel Iceta com a senador autonòmic - youtu.be/cI59qpzIPFI via @cupnacional

Que diu que si, que s'ha se votar a espanyoles, a autonòmiques catalanes , a europa i tal i que el 1 oct era una broma. Si.
Ok, però jo tinc memòria. Ni oblit ni perdò, i a aquesta colla de pocavergonyes que els voti sa mare i tota la colla d'ajaguts lliristes.

Al espermatozoide que ganó en la carrera, me gustaría decirle que a qué venía tanta prisa.

Bon dia
Si la pèrdua de drets democràtics aixequessin tanta passió com els gols de Messi, no hi ha cap dubte que Catalunya, ara, seria una República independent.
Goita! 🔔

Apa, ja tenIu el que volieu.
Erc per autonomisme i psoe per 155 si cal. Tot plegat nomes vol dir que la independencia no la voleu i el 1 oct va ser una broma

Anant a votar heu legitimat l'estat espanyol a Catalunya i el que en surti de les urnes. Ole vosaltres.

Yo... Soy Moter@ !!! Y bien... que es ser moter@ ??? Especial 1000 subs :P

En este video intento compartir con todos aquell@s moter@s que me seguís y con quienes que aún no pertenecéis a esta nuestra familia motera, todo aquello que...

youtu.be/31EBS1dXP9I

Au, ja teniu la lliga espanyola. Demà voteu als de sempre i ja ho teniu. Tots ben integradets. El 1 oct? Ui...queda lluny això. Poca memòria...

A aquestes alçades de la película, encara no veig perquè m'hauria d'oblidar del 1 oct i anar a votar a eleccions espanyoles i/o europees. No, no oblidaré el 1 oct ni qui ens ha trait venent fum sense fer la feina. Mai ho oblidaré. Cal una nova generació de polítics. Aquests ens han enganyat. Gasten un pocavergonyisme que fa feredat.

primer dia en esta red. algo perdido... pero con ganas de aprender a usarla

"El poble demana unitat". Clar, i per això el poble acaba votant partits que no paren d'escindir-se.

Ho puc explicar en primera persona perquè ho he vist a reunions amb representants de partits polítics i moviments socials de tot tipus. I he hagut d'escoltar com se'ns demanava que rebaixéssim la contundència de les reivindicacions i després el carrer acatava per conformisme.

Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.