Pinned toot

A mi també em costa d'entendre i n'estic FART. Per això em nego a votarlos a espanyoles, ni a europees ni a autonòmiques (que les tindrem). M'hi nego. Cal sang nova, gent ferma que demostrin ser mereixedors de la confiança del poble per complir el mandat que amb les urnes els hi donem.
Prou lliris i titafredes. Ens han enganyat i se'ns pixen a la cara. Tornarlos a votar es llençar el vot. Ni el consell de la república no tenen collons a engegar.

Pinned toot

Farts - Editorial de VilaWeb

Em costa d'entendre per què els representants que vam votar el 21-D són tan incapaços de fer la feina que els vam assignar

vilaweb.cat/noticies/farts-edi

Pinned toot
Pinned toot

Si per evitar la difusió de "fake news", hem de confiar en el control que en facin les grans empreses com google i facebook, i amb la colaboració d'entitats privades i governs...vol dir dues coses:
-Ens monitorejaràn més encara si es pot
-Ens manipularàn més encara, si es pot!
O tenim seny i ens atoprotegim, o estem venuts. I tot i així..ho estem.

Pinned toot

@spla
Des de que tv3 anomena els presos polítics, es a dir, el nostre legítim govern empresonat com a "independentistes presos", jo ja no la considero la meva tv. No ho es. Trist però realista.

Popap
Manu Guix: "Spotify i Netflix no poden costar nou euros al mes"
Mariola Dinarès entrevista Manu Guix amb motiu de la 65a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals. A més de repassar la seva vida digital, el músic interpreta una cançó al piano de cua instal·lat davant de la ràdio.

ccma.cat/catradio/alacarta/pop

L'Ajuntament de Girona canvia la pancarta

La junta electoral desestima el recurs i obliga l'Ajuntament a seguir el model de la Generalitat i penjar una amb el lema "Llibertat d'Expressió"

amp.diaridegirona.cat/girona/2

Recurs de l'Ajuntament per mantenir la pancarta dels presos polítics

Girona al-lega davanta la Junta Electoral que el cartell s'emmarca dins de la llibertat d'expressió i que no indueix el vot en cap sentit

amp.diaridegirona.cat/girona/2

És hora de defensar els nostres drets digitals: !

MANIFESTACIÓ amb @partit_pirata i @softcatala contra la proposta de directiva sobre els drets d’autor a la Unió Europea.

📍Passeig de Gràcia, 90 (Barcelona)
🕟 Dissabte 23/03, 16:00h

I no, no hem penso crear cap compte a Issu per poder "guardar el document". Absurd a més no poder. No penso registrarme a tot arreu per males pràctiques que acabaràn essent per continu ús, "normalitzades". Com allò de "tinc whatsapp pq tothom el té i el necessito per poder-hi parlar"
Absurd. De lo més absurd.

I d'aquesta mania absurda de que té un mitjà com Vilaweb (no és l'únic) de penjar documents a servidors/apps/plataformes que si vols alguna cosa t'obliguen a registrarte...què en penseu? Sóc jo que tinc manies o es que cada vegada ho enreden més sense seny ni aturador?
Haurem de fer captures de pantalla si volem conservar l'escrit? No es d'un absurd esperpèntic?
Tant dificil es transcriure a text el comunicat des de la pròpia publicació?
O es que també entren a la dinàmica de mínim esforç?

Torra retira les pancartes i anuncia una querella contra la Junta Electoral

El president de la Generalitat també ha anunciat un recurs contra la decisió de la junta i en demana la suspensió

vilaweb.cat/noticies/torra-ret

Observo massa últimament, la pràctica de publicar aqui i sobretot a telegram als canals, simplement enllaços a piulades de twitter. Que un mitjà de premsa o un determinat colectiu, promocioni que els seguin a les seves xarxes...però només es dediquin a publicar a twitter i enviar l'enllaç de twitter a la resta o trobo un despropòsit i de molta deixadesa.
Que sapigueu que per llegirvos a twitter no cal que us seguim aqui o a telegram.
Si volem twitter ja obrirem un compte, però no es el cas eh!

La pancarta amb el llaç blanc continua a la façana del Palau de la Generalitat. La JEC ha donat a Buch fins les 15 hores perquè enviï els Mossos a retirar els símbols dels edificis de la Generalitat elpuntavui.cat/en-temps-real.h

I així amb tot...Analitzadors que no saben ni què es un vpn..

El responsable d'analitzar els dominis del web del referèndum reconeix que no té coneixements d'informàtica

L'agent de la Guàrdia Civil encarregat de controlar els servidors i les qüestions relacionades amb el web de l'1-O ha afirmat el seu desconeixement en qüestions tècniques

naciodigital.cat/noticia/17595

🙋 Fes possible que Front Republicà ens puguem presentar el 28A per no cedir amb qui ens reprimeix i ens nega permanentment el dret a l'autodeterminació.

📌 Aquest SúperDissabte estigues atent als punts de recollida: www.front-republica.cat

✊ Ho tenim a tocar!

twitter.com/Front_Republica/st

Defensaré sempre la llibertat dels presos polítics i exiliats, però més enllà d'això, ens deuen moltes explicacions!
Per mi tots fora i sang nova...o la feina malauradament quedarà per una altra generació mentre nosaltres sacsejem el lliri.

Vaig dedicar temps i esforç personal a explicar i aclarir dubtes a molta gent prerquè s'adherissin al consell de la república. I ara què? Tot mort i abandonat . Doncs aquests que no fan la feina, només aconsegueixen perdre tota la credibilitat. Igual que me l'han fert perdre a mi quan la gent em diu "què? Tant de consell de la república per res?"
Molt de lliri i molt aguantar la cadira. I ara a correcuita a assegurarse'n una a Madrit de nou? Va, home, va...que els voti sa mare a aquests!

A mi també em costa d'entendre i n'estic FART. Per això em nego a votarlos a espanyoles, ni a europees ni a autonòmiques (que les tindrem). M'hi nego. Cal sang nova, gent ferma que demostrin ser mereixedors de la confiança del poble per complir el mandat que amb les urnes els hi donem.
Prou lliris i titafredes. Ens han enganyat i se'ns pixen a la cara. Tornarlos a votar es llençar el vot. Ni el consell de la república no tenen collons a engegar.

Farts - Editorial de VilaWeb

Em costa d'entendre per què els representants que vam votar el 21-D són tan incapaços de fer la feina que els vam assignar

vilaweb.cat/noticies/farts-edi

🔴🔴 ÚLTIMA HORA Torra intenta esquivar la Junta Electoral canviant el color del llaç
naciodigital.cat/noticia/17591

Està molt bé assenyalar les fake news i fàbriques de trolls que vénen de Russia, però no oblidem les que tenim locals. Pensar que només el govern rus és el malo de la peli és un error. Aquí també anem ben servits d'intoxicadors professionals de l'espai mediàtic. Justificar la intoxicació a favor dels "nostres" (els que siguin) com a resposta a la intoxicació a favor dels "altres" (id), tampoc em sembla defensable.

Show more
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.

*** Registre: per alguna raó no és possible utilitzar adreces de correu de Microsoft (hotmail.com, live.com, outlook.com, msn.com). Microsoft rebutja sense motiu els correus de verificació que envia mastodont.cat. Disculpeu les molèsties.