Follow

Ui...ja vindràn problemes de privacitat i compatibilitat per GNU/Linux. Si això passa, keepassx encara disfrutarà de llarga vida al meu costat..
Descobreix per què estem a punt de dir adÊu a les contrasenyes a internet

Som usuaris de tants u personals.

elnacional.cat/ca/tecnologia/c

@Vikik Interessant. Hi ha una cosa que em preocupa, però no he llegit sobre això per saber si Ês un possible problema o no: Tenint parelles d'usuari/contrasenya diferents per a diferents webs, podem tenir-hi identitats diferents. En canvi, fa pinta que amb aquest WebAuthn, tindrem la mateixa identitat a tot arreu. Això a nivell de privacitat Ês fatal (correlant les dades de diverses fonts Ês molt fàcil desanonimitzar-les, com s'ha demostrat en força estudis...). Caldrà aprofundir-hi.

@nestort
Cert i preocupant. A veure com ho faràn, però segur que aquesta "facilitat" ens lligarà encara mÊs. Ho tindràn ben controlat...

@vikik Molt optimista veig jo l'article.
Diu que serĂ  super segur, que s'acabarĂ  el phishing i els keyloggers, la panacea, vaja.
Hem de recordar lo fĂ cil que ha estat saltar-se el desbloqueig biometric dels iPhone o els Huawei?, hem de recordar com es venen a la deep web emprentes digitals?
Tot es hackejable, tot.

PD: per a mi no es un suplici les contrasenyes, tinc una forma de fer-les i de pas ejercito la ment.
@nestort

@Vikik en l’iPhone fa temps que gaudeixo de l’empremta digital per a validar el parell usuari/contrasenya de molts serveis. Més pràctic no pot ser, has de escriure l’usuari i la contrasenya correctes només el primer cop. Encara que algú faci servir el meu mòbil mai podrà iniciar sessió sense el meu dit.

@spla
Si, correcte, jo tambÊ tinc un iphone aparcat i go sÊ. Però si parlem de GNU/Linux ja veuràs que no hi haurà tutia que vagi bÊ. Alguna cosa fotaràn que serà incompatible. Ep! Cap inconvenient en equivocarme eh...però ui...que ja sabem com va això...

Sign in to participate in the conversation
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat ĂŠs un servidor en catalĂ  de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.
Mastodon ĂŠs descentralitzada i de programari lliure.
Mastodon ĂŠs dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.
Mastodon Ês per a les persones. No Ês pas pels anunciants ni pels recol¡lectors de dades.