Segueix

Ui...ja vindràn problemes de privacitat i compatibilitat per GNU/Linux. Si això passa, keepassx encara disfrutarà de llarga vida al meu costat..
Descobreix per què estem a punt de dir adéu a les contrasenyes a internet

Som usuaris de tants u personals.

elnacional.cat/ca/tecnologia/c

@Vikik Interessant. Hi ha una cosa que em preocupa, però no he llegit sobre això per saber si és un possible problema o no: Tenint parelles d'usuari/contrasenya diferents per a diferents webs, podem tenir-hi identitats diferents. En canvi, fa pinta que amb aquest WebAuthn, tindrem la mateixa identitat a tot arreu. Això a nivell de privacitat és fatal (correlant les dades de diverses fonts és molt fàcil desanonimitzar-les, com s'ha demostrat en força estudis...). Caldrà aprofundir-hi.

@nestort
Cert i preocupant. A veure com ho faràn, però segur que aquesta "facilitat" ens lligarà encara més. Ho tindràn ben controlat...

@vikik Molt optimista veig jo l'article.
Diu que serà super segur, que s'acabarà el phishing i els keyloggers, la panacea, vaja.
Hem de recordar lo fàcil que ha estat saltar-se el desbloqueig biometric dels iPhone o els Huawei?, hem de recordar com es venen a la deep web emprentes digitals?
Tot es hackejable, tot.

PD: per a mi no es un suplici les contrasenyes, tinc una forma de fer-les i de pas ejercito la ment.
@nestort

@Vikik en l’iPhone fa temps que gaudeixo de l’empremta digital per a validar el parell usuari/contrasenya de molts serveis. Més pràctic no pot ser, has de escriure l’usuari i la contrasenya correctes només el primer cop. Encara que algú faci servir el meu mòbil mai podrà iniciar sessió sense el meu dit.

@spla
Si, correcte, jo també tinc un iphone aparcat i go sé. Però si parlem de GNU/Linux ja veuràs que no hi haurà tutia que vagi bé. Alguna cosa fotaràn que serà incompatible. Ep! Cap inconvenient en equivocarme eh...però ui...que ja sabem com va això...

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.