Farts - Editorial de VilaWeb

Em costa d'entendre per què els representants que vam votar el 21-D són tan incapaços de fer la feina que els vam assignar

vilaweb.cat/noticies/farts-edi

Segueix

A mi també em costa d'entendre i n'estic FART. Per això em nego a votarlos a espanyoles, ni a europees ni a autonòmiques (que les tindrem). M'hi nego. Cal sang nova, gent ferma que demostrin ser mereixedors de la confiança del poble per complir el mandat que amb les urnes els hi donem.
Prou lliris i titafredes. Ens han enganyat i se'ns pixen a la cara. Tornarlos a votar es llençar el vot. Ni el consell de la república no tenen collons a engegar.

Vaig dedicar temps i esforç personal a explicar i aclarir dubtes a molta gent prerquè s'adherissin al consell de la república. I ara què? Tot mort i abandonat . Doncs aquests que no fan la feina, només aconsegueixen perdre tota la credibilitat. Igual que me l'han fert perdre a mi quan la gent em diu "què? Tant de consell de la república per res?"
Molt de lliri i molt aguantar la cadira. I ara a correcuita a assegurarse'n una a Madrit de nou? Va, home, va...que els voti sa mare a aquests!

Defensaré sempre la llibertat dels presos polítics i exiliats, però més enllà d'això, ens deuen moltes explicacions!
Per mi tots fora i sang nova...o la feina malauradament quedarà per una altra generació mentre nosaltres sacsejem el lliri.

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.