"El poble demana unitat". Clar, i per això el poble acaba votant partits que no paren d'escindir-se.

Ho puc explicar en primera persona perquè ho he vist a reunions amb representants de partits polítics i moviments socials de tot tipus. I he hagut d'escoltar com se'ns demanava que rebaixéssim la contundència de les reivindicacions i després el carrer acatava per conformisme.

Ahir em preguntaven que com és que en aquest últims dos anys no he acceptat cap lloc a llistes electorals ni favors polítics. Doncs perquè em sento profundament decebut de com han rebaixat, manipulat, reprimit i finalment relegat el moviment de desobediència de l'1 d'octubre.

La llei de Murphy s’ha aplicat com s’espera d’ella. Ahir vaig rentar la moto. Aquesta nit a plogut fang. Tot correcte. 😡

Van nuestro recordatorios mensuales...

La soberanía tecnológica "no es gratuita", por favor, apoya a:

a) Tu instancia favorita
b) Tu distribución favorita
c) Tu software favorito
d) A la Free Software Foundation

por supuesto, todo en la medida de tus posibilidades, pero, por favor, apoya siempre que puedas. Gracias

:mastodon: :senyera:

mastodont.cat ja té 2 anys! 🎂🍾
Feliç !

RT @Alfon_libertad@twitter.com

⚠ [ÚLTIMA HORA] ⚠

Nuestra compañera Rut ACABA DE SALIR de la cárcel de Can Brians 1 según un tuit de su hermana @laiana_nunez@twitter.com de las 20:09h con esta foto que publicamos.

Ahora a por la absolución de lxs 7 q detuvieron en la mani de #30mAturemVOX....

🐦🔗: twitter.com/Alfon_libertad/sta

Hoy en mi blog un artículo de cómo trabajo con texto plano y las ventajas que le encuentro:

notxor.nueva-actitud.org/blog/

@spla es bruixa. De les dolentes, perquè mi l’encerta ni ho vol.

Doncs a mi em mereix més respecte un independentista que s'abstingui a votar en unes eleccions nyoles que un que voti partits botiflers.
Goita!

“Imagina que yo soy candidato de Ciudadanos en Barcelona, compro los datos de búsqueda en internet de los distritos donde intuyo que están mis votantes. Si descubro que hacen muchas búsquedas sobre una materia, ya sé qué debo decirles para que mi propaganda les llegue, o mis bulos, el juego sucio, a esos votantes potenciales”

lavanguardia.com/politica/2019

Este vídeo de jóvenes que viven en un pueblo creo que es el que mejor resume lo que se pide mañana en Madrid, en la Revuelta de la España Vaciada: Futuro

@FelixMiroLevy Discrepo, no per la idea en sí, sino perque ni anem tots a una ni votar i acatar el mandat de l’amo ens a servit mai per res. Precissament ja es hora, ha passat l’hora i tot diria jo, de fotre un cop de puny sobre la taula. Però es arriscat, preferim continuar sacsejant el lliri i anarnos dividint per interessos de partit. Com sempre. Tenim el que ens mereixem, per titafredes.

Show more
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és un servidor en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.
Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.
Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.
Mastodon és per a les persones. No és pas pels anunciants ni pels recol·lectors de dades.