El previsible havia de passar: , l'aventura paranormal amb tocs de de arribarà també a .

De moment nosaltres aprofitem l'estiu per acabar-lo a la seua plataforma original👍.

Sí, és el que veiu a la imatge: hem gravat nou programa de . Possiblement a la setmana que ve serà ja disponible, si no ens barallem massa amb l' .

Hui ens recorda que fa 6 anys, a un guilladet se li va ocórrer començar una cosa com . I en fi, ací estem!

Moltes gràcies, de tot cor, a tots els que ens seguiu i us agrada el que fem. De veres :') -Ai, q se m'ha ficat una cosa a l'ull-

Una de les portàtils més incombustibles de encara ens reserva una última bala a la recambra. L'últim gran joc per a , , serà un , i arribarà a Europa el 9 de gener. La compatibilitat amb tots els models s'ha assegurat, i sembla que només es trobarà en digital.

torna! Anunciat nou títol de la exitosa saga indie. De moment només se sap que ja es troba en procés avançat de creació, que podrà jugar-se a 4 jugadors en cooperatiu o en solitari, i que estarà ambientat en la Guerra Freda.

tindrà molts altres jocs, a banda de l'original, que completaran la trama. serà un d'ells. Tindrà una estètica gràfica d'Spectrum de 8 bits, i servirà també per a desbloquejar continguts per al títol original.

ens portarà edició física de per a i 🤩!!! A més, també hauran edicions col•leccionista amb la bso, un poster, un llibre de art, una estatueta, i un pin.

La gent ja està tenint les seus impressions sobre la trama de , i és com una cosa així, més o menys...🤔😧😵🤯😂.

Ahir recollia l' honorífic a la seua trajectòria. Un director de cinema que va estar nominat altres vegades per (1981), (1987), i (2001), però mai obtingué cap estatueta.

Algunes de les seues creacions contenen els moments més estranys i onírics que s'han vist mai al . Sense cap mena de dubte és un dels pares i mestres del i els més enreversats.

Sí, ja sabem que va ser la setmana passada xb, però esperem que passàreu un bon :estelada_valenciana2: !

Ací us deixem una bonica foto del Parc Municipal d' durant la nit d'aquell dia.

, l'actor que interpreta a en ha penjat esta fotografia sense comentar res més, i les especulacions s'han disparat. Possiblement haja una 4a temporada de la sèrie, però la seua eixida no seria e breus, ni molt menys.

Si demà va tot bé, potser per fi gravem el nostre 2on !

Ja comptem amb equip propi🎙️ 🎚️ ! Hem fet proves amb ell, i no és tan bo com el que ens van deixar per al primer, però és el que toca😅 .

La temàtica? Deixem de banda una mica els , i segurament en tindrem tertúlia sobre els primers relats de amb la gótica📖 . Essencials per a entendre la resta d'obres de terror contemporànies en els seus diferents àmbits🎞️ 📺 🎮 .

Quines 😱😲⛈️!!! A banda de les animalades de l'aigua, hem tingut imatges molt de pel·lícula. Sobretot a les comarques del sud, a on no estan acostumats a estes espectaculars .

Ja hem tastat la de i només dir que este joc serà una passada. Molt carregat de detalls jugables i tècnics per a ser supossament un .

Brutal! A vore si per a esta setmana vos podem oferir una ressenyeta al blog.

La vestimenta de a mola, però si ets de la vella escola com per ací, ens fa més gràcia jugar amb l'original 🥰🥰🥰🥰🥰. -encara que han retallat força la samarreta negra de dalt-

Una "bolà"🤸‍♀️ que ens ha donat esta nit de 🔥 :senyera: : Improvisant molt, hui s'ha gravat el primer 🎙 de .

A vore si no tardem en editar-lo, i podem alliberar-lo prompte. El tema? la saga .

Entre les coses més interessants de terror de l' , va rebre un gran. Un dels millors de la generació passada tindrà versió per a la hibrida de .

Guaiteu això, que ha de ser un goig jugar-lo en portàtil!

No! encara no és morta! Els fans del podrem acomiadar-nos de la incombustible portàtil amb l'exclusiu . Els seus creadors han confirmat que el projecte continua endavant, i que veurà la llum este mateix any.

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.