arathodic ha impulsat

@Paacman
«El virus no entiende de territorios» como respuesta a la petición de diversas autonomias de aislar las zonas calientes.

Más claro, agua. Posteriormento amplificado por la prensa del régimen del 78 sin que el Gobierno lo haya desmentido jamás.

Remarcado por el , que sólo les ha faltado decir .

Y militares a gogó como aviso, ojito, que no se mueva nadie.

Eso sí, quien no quiera verlo, que no lo vea.

@arathodic @CervantesFAQs

arathodic ha impulsat

@CervantesFAQs
Prefiero ser gilipollas a lameculos.
El gobierno de España ha hecho una mierda de gestión empezando por centralizar toda la gestión sanitaria en un ministerio que lleva 30 años vacío, poniendo al ejército a tapar los recortes en sanidad, historicos, y a hacerle un lavado de imagen, negándose a tomar las medidas que recomendaba la OMS porque las había pedido el presidente catalán y, claro, no era cosa de reconocer que tenía razón.
Mierda de gobierno incompetente.

Amb el coronavirus jo vull ser espanyol!
-Si el problema és greu "el gobierno de España" ho farà tot agilitzant els tempos,
-No farà servir les banderes per encobrir la negligència,
-Mirarà per el bé comú i repartirà el virus entre tots (que ningú es quedi sens infecció).
-Els vius treballaran més hores per donar-li els diners a l'Amancio Ortega que, ell sí que s'ho mereix (es un ser de llum).

També hi sortien els comuns, donant suport a tot el que fos nacionalisme espanyol per justificar el seu odi als catalans, es feien la víctima m'entre sabotejaven les mesures que podrien pal·liar el caos, a la imatge sortia l'Izeta abraçat a la Colau ballant el Resistire, de públic estava el Carrizosa escrivint el guió i, al fons, mig borrós, estava el Pablo Iglesias agenollat resant en veu alta, deia, "porfavor dejame asaltar los cielos"...

Mostra el fil

AAAAAAAAAA! uf... perdoneu... encara estic trasbalsat... avui he somiat que els mateixos criminals que ens van atonyinar l'1O ara estaven gestionant la pandèmia del coronavirus, que ells desinfectaríen Catalunya com va demanar Borrel, i després sortien a la TV tot de militars dient que el millor per fer front a un virus era obrir les fronteres perquè tothom s'infectés... que si no volies morir per espanya es perquè "eres un maricón".

arathodic ha impulsat

:estelada_groga: L'advocat Benet Salellas en directe xerrada sobre la protecció de l'ordre públic i l'estat d'alerta

➡️ youtube.com/watch?v=4-iqlpAtL1

arathodic ha impulsat

RT: S'està multant a persones que dormen al carrer i no tenen llar.... per estar al carrer i no estar confinats. Quina barbaritat!
nitter.mastodont.cat/ferranb/s

arathodic ha impulsat
arathodic ha impulsat

"it's just a flu"
"it's a hoax"
right...
tonight a column of army vehicles moved the coffins of the deaths from COVID19 from Bergamo 🇮🇹 to 12 other different locations because the local cemetery cannot manage them anymore

arathodic ha impulsat
arathodic ha impulsat
arathodic ha impulsat
arathodic ha impulsat
arathodic ha impulsat
arathodic ha impulsat

Os pongo otro vídeo, ciertamente lleva razón, hay que cerrar Madrid, es el mayor giconde infección ahora mismo, esto o lo paramos juntos o de nada sirve.
Hemos de luchar todos y remar juntos, hacerle ver a Pedro Sánchez que esto ha de ser más estricto, mucho más:

youtu.be/A9N6ei2SNgM

Cómo han vencido al fascismo en Grecia.

El movimiento antifascista ha derrotado a Amanecer Dorado. Pocas veces se puede afirmar con tal contundencia algo así pero Amanecer Dorado ya es historia. Su web oficial dejó...

todoporhacer.org/vencido-fasci

Sis anys de l'absolució del cafèambllet.

youtu.be/mzNwTf38lVo

OCTUVRE neix inspirat en el treball d'alguns dels seus impulsors a la revista cafèambllet editada entre 2005 i 2014. Aquesta setmana fa sis anys que la revista era absolta d'una acusació de danys a l'honor. Aquesta és l'entrevista que va fer Mònica Terribas a un dels seus fundadors, Albano Dante Fachin.

+ INFO: www.octuvre.cat

INVESTIGACIÓ: Tribunal de Clavegueres. Això és el que amaguen.

És impossible resumir tota la brutícia que s’amaga al Tribunal de Cuentas en un vídeo com el que acabes de veure. Però creiem que és important que en 10 minuts molta gent es pugui fer una idea de fins a quin punt estan corrompudes unes institucions que ens han fet passar per exemplars. De totes maneres, si vols aprofundir en les coses que expliquem al vídeo, al nostre web trobaràs.

+ INFO: www.octuvre.cat

youtu.be/Ql4329Gf5jw

Coses senzilles d'entendre i que no diuen a la TV:
- L'unionisme no supera el 50%

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.