Mostra els més nous

The Rasmus encara funcionen? Vaig llegir que en els seus temps de glòria eren un dels principals contribuïdors al PIB del seu país.

Esperant per entrar a treballar. Els arbres, el sol, el cotxe a la fresca. Quin contrast amb la prosa ombrívola del de Providence...

Al Rainer & Lou, traducció de Joan Fontcuberta, que ens regala la correspondència de Rilke amb Lou Andreas-Salomé, trobo entre d'altres aquestes joies:

"Quan un ésser ha d'agrair-ne a un altre quelcom de preciós, aquest agraïment ha de romandre com un secret entre ells dos."

"En cada mot puc ser més silenciós [...] aquesta dita serà la clau de la meva escriptura secreta."

I vosaltres, quina carta escriuríeu?

!B ha impulsat

Bon dia i bona hora! El meu racó al : gemini://gemlog.blue/users/bar. Si coneixeu alguna altra càpsula gemini en català, si us plau feu-m'ho saber. Gràcies.

Bon dia i bona hora! El meu racó al : gemini://gemlog.blue/users/bar. Si coneixeu alguna altra càpsula gemini en català, si us plau feu-m'ho saber. Gràcies.

L'autor nord-americà John Updike va dir una vegada "intento treballar amb la mateixa calma que els artesans de l'edat mitjana que van decorar els costats ocults dels bancs amb les seves talles, tot i que ningú seria capaç de veure'ls."

En un una entrevista del diari ABC, Arvo Pärt afirma viure amb el mateix principi i ens regala la que potser serà la clau més brillant per a comprendre el seu geni creatiu.

El mestre del minimalisme sacre escull cada silenci amb una precisió quasi quirúrgica.

Tinc per costum obrir cada llibre per una pàgina a l'atzar. Sobrevolo el text, amb avidesa i una certa visió de túnel cercant una paraula, un vers, una frase que em corprengui. Si tinc èxit, em faig amb un exemplar.

mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.