@bgta per sort i gràcies a aquestes multes i l'alarma social generada Apple ja ho va solucionar en les següents versions de iOS de les denunciades.
I es va notar clarament perquè va tornar a anar molt ràpid i això que el meu és un iPhone 7 que ja té més de tres anys.
Apple encara m'el actualitza, per tant tinc el darrer iOS,
13.3.1. Brutal com funciona.
També Apple va fer una campanya per a canviar la bateria a bon preu, jo ho vaig fer:
hispanidad.com/confidencial/es.
En resum, és un tema solucionat.

@spla en fa gracias que cada cop que surt una notícia que destaca una mala acció d'Apple lo ràpid que sortiu excusant a la companyia.

El tema no es que està solucionat, el tema és que si no s'arriba a descubrir no s'hagués solucionat. I si ha fet això que més fa que no sabem? Donç això...

@bgta bé, va bé dir-ho tot. En aquest cas Apple va respondre i solucionar-ho ràpid, deixant als seus clients molt contents.
Està molt bé el que han fet.

@spla el capellà del poble abusava dels crios que anaven a catequesis...pero a la que ens vam enterar, va deixar-ho aquell mateix dia. Ho va solucionar molt ràpid i va deixar molt contents als pares perquè "ja no ho faria més". Està molt bé el que ha fer el capellà.

M'explico? No va arreglar res rapid. Va deixar de causar un problema controlat per ells per obligar a la gent a comprar models més nous.

No han fet res bé, s'han vist forçats a fer-ho.

@bgta no estic d’acord perquè no he comprat cap model nou, segueixo amb el vell de més de tres anys perquè va molt ràpid i perfecte després de la solució al problema que Apple va reconèixer i solucionar.
La comparació amb el capella està fora de lloc. Parlem de tecnologia que la gent pot comprar o no, ningú ens obliga a fer-ho i tots som lliures de seguir comprant una marca concreta o no en funció de si ens va bé o no.

@bgta afegeixo que cap mòbil Android rep actualitzacions als tres anys de comprar-lo.

@spla tornem-hi ... Apple no va solucionar un problema puntual. Va treurà un fre del OS per què l'han forçat A base d'una denuncia, sinó no ho hagués fet.

En quan a Android, amb Xiaomi tinc mòbils de més de 5 anys que han actualitzat a MIUI 10.

Android es la base de un sistema operatiu que tenen moltes marques. Perfecte? No mai ho he dit, però és típic la postura de criticar l'altre banda quan en ningun moment he parlat de que "Android" va millor...pero a falta - 1/2

d'arguments, ataquem....

Apple només ha de mantenir lo seu. Pel preu que cobren si no fessin actualitzacions apaga y vámonos. @spla - 2/2

@bgta he mencionat Android perquè quan tenia Android passava això, que cap marca actualitzava més enllà d’una vegada després de sortir al mercat. I algunes cap vegada.
Si ara ho fan doncs perfecte, res a dir.
Els arguments que calen només és un, ser usuari d’Apple i saber com funcionen i quin suport et dona la marca.
Quan has posat la notícia que ha generat aquesta conversa només has dit la meitat del que va passar, qualsevol que no sàpiga com va anar pot pensar que Apple encara té el problema.

@bgta no és tergiversar la realitat dir només la meitat de la notícia? hi ha alguna mena d’interès en deixar malament a Apple?
Sovint llegeixo notícies contra Apple que no s’ajusten a la realitat, no entenc quin interès hi ha en contra.

@spla O sigui...que si surt una notícia que diu que li han posat una multa de velocitat a Pique es possar la meitat de la notícia perquè llavors la gent pot entendre que Piqué continua corrent a tota velocitat amb el coche?

S'entén que si lo posen una multa es pero haver-ho fet i que l'han forçat a corregirlo...

Yo no entenc per què en general la gent surt a donar la punteta quan simplement he publicat un enllaç i el titular sense manipular de la notícia. Si creieu que no - 1/2

s'ajusta a la realitat, escriviu a la redacció ☺️ @spla - 2/2

@bgta poses també notícies que parlin malament de Xiaomi? no recordo, pot ser sí.
Ho dic perquè tinc la sensació que es vulgui deixar malament només a Apple per alguna raó.

@spla Si las veig i les trovo relevant les poso. Vols una critica a Xiaomi? El seu Launcher per fi soporta calaix d'aplicacions pero la part de "Buscar" continua obrint el seu navegador que és una merda en tota regla.

Per això utilitzo Action Launcher i no el seu propi (tot i ser el oficial mes maco). El PocoLauncher te el mateix problema.

@bgta sí, és el que he dit al principi, que gràcies a la denuncia va solucionar el problema, perquè era una problema que ja no ho és.
Fer això és aplicar una solució.

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.