RT @Escolaelcim@twitter.com: A T E N C I Ó ! Donada la previsió meteorològica, el concert que les corals de l'escola havien de fer aquesta tarda a les cinc s'ha hagut d'anul·lar.

🐦🔗: twitter.com/Escolaelcim/status

RT @RocioMorla_@twitter.com: Pablo Iglesias acaba de darles un repaso a Albert Rivera y Pablo Casado de lo que es la Constitución Española.

🐦🔗: twitter.com/RocioMorla_/status

RT @jmangues@twitter.com: La Sexta poniendo imágenes de tanques y conflictos bélicos cuando hablan de Cataluña. Felicidades, habéis puesto el listón de la manipulación a otro nivel.

🐦🔗: twitter.com/jmangues/status/10

RT @FulvioCapitanio@twitter.com: Catalanes!
Si queréis protestar y bloquear durante días las arterias de transito principales sin que la policía intervenga y sin la amenaza de intervención del estado tenéis que haceros con una licencia de taxi.

🐦🔗: twitter.com/FulvioCapitanio/st

RT @jaumeclotet@twitter.com: L’exgovernador civil @EnricMillo@twitter.com reconeix a @quatregatstv3@twitter.com que el president @KRLS@twitter.com va marxar a Bèlgica quan no hi havia cap ordre de detenció i per tant no està fugat ni ho ha estst mai. Cau una altra mentida.

🐦🔗: twitter.com/jaumeclotet/status

RT @FRANC1S_84@twitter.com: El Coche Fantástico en un Episodio entrando por la calle de Regreso al Futuro

🐦🔗: twitter.com/FRANC1S_84/status/

RT @albertmercade@twitter.com: Un grup de @mossos@twitter.com atonyinant un manifestant quan està a terra i intenta aixecar-se per marxar. Algú pot explicar a quin protocol policial es defineix aquest actuació?

🐦🔗: twitter.com/albertmercade/stat

RT @JonInarritu@twitter.com: “Yo que he conocido las 2 dictaduras, la de Franco y esta” 😂😂👏🏼👏🏼

🐦🔗: twitter.com/JonInarritu/status

RT @toomanysecrets@twitter.com: OK, let's go!! Ready for the company dinner ;-)

🐦🔗: twitter.com/toomanysecrets/sta

RT @ajterrassa@twitter.com: Per avisar d'incidències de manteniment a la ciutat: paperes, neteja, arbres, contenidors, etc, ja està disponible l'App Cuidem Terrassa, a Google Play Store i properament a Apple Store. També ho podeu fer al web terrassa.cat/CuidemTerrassa

🐦🔗: twitter.com/ajterrassa/status/

RT @superwomanroja@twitter.com: BOOOOM‼️ Pedro Sánchez está llamando a importantes medios de comunicación para que no publiquen los audios de Villarejo que afectan a la Familia Real.

🐦🔗: twitter.com/superwomanroja/sta

At Leadtech we're looking for 2 new members to join our team. A and a with at least 2 years of professional experience and a solid Software Quality Assurance… plus.google.com/+RaúlRomeroGar

RT @jmangues@twitter.com: Segons els resultats d'una enquesta realitzada pel 'Real Institut Elcano', la població europea critica l’autoritarisme de l’estat espanyol contra Catalunya, creu que no ha sabut dialogar amb l’independentisme i considera que la Independència és positiva pels catalans.

🐦🔗: twitter.com/jmangues/status/10

RT @luisrueda96@twitter.com: Cuando tienes el dinero pero no la gente: No todo se puede comprar, C's! 😜

🐦🔗: twitter.com/luisrueda96/status

RT @NBCNews@twitter.com: WATCH: Fights broke out between far-right protesters and feminist anti-fascist activists at a rally marking the death of the Spanish dictator Francisco Franco.

🐦🔗: twitter.com/NBCNews/status/106

RT @PIUC243c@twitter.com: Mucha precaución alrededor del km 11,1 , tras la curva cerrada sentido . peligroso debilita arcén y pavimento. @trsemergencies@twitter.com @mossos@twitter.com

🐦🔗: twitter.com/PIUC243c/status/10

Show more
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.