Raúl is a user on mastodont.cat. You can follow them or interact with them if you have an account anywhere in the fediverse. If you don't, you can sign up here.

« Marvel: 'Infinity War is the most ambitious crossover event in history'
Me: t.co/ySEWg1lAsJ »

— Retweet twitter.com/KingOfSunshine/sta

« ⚠️ El fiscal demana mantenir Jordi Sànchez a la presó per risc de reiteració delictiva bit.ly/2pr9S8J t.co/g1pOa3BEpA »

— Retweet twitter.com/324cat/status/9760

« Marvel: 'Infinity War is the most ambitious crossover event in history'

Me: t.co/tcZHC2Hoax »

— Retweet twitter.com/ManuclearBomb/stat

« 🎥⚠️ DIFUSIÓ| Beatriz Talegón [@BeatrizTalegon] desmunta Societat Civil Catalana i als mitjans de desinformació espanyols. t.co/d8Ds1Bm6jG »

— Retweet twitter.com/MNAnoticies/status

« ⚠️ La mesa del acorda tirar endavant la reforma exprés de la llei de presidència per permetre una a distància bit.ly/2G7xaLm t.co/EzK4ghPHX3 »

— Retweet twitter.com/324cat/status/9758

« Eh, y vosotros tragándoos la Fórmula 1 los domingos sin saber que existe esto. t.co/ErLCRKE5Zb »

— Retweet twitter.com/CrakerMc/status/97

« RECOMPTE manifestació @Societatcc a les 13:27h: 5.302 assistents. Foto és del moment àlgid, quan entrava la cua a l'avinguda Marquès de l'Argentera i s'estaven fent els parlaments. Marge d'error és mínim. Si trobeu algú sense punt groc aviseu. GUB ha dit 7.000, SCC ha dit 200.000 t.co/pzGgSWEJth »

— Retweet twitter.com/albertmartnez/stat

« Micheline Calmy-Reydemana, ex-presidenta del Swiss Federal Council i ex-ministra d'exteriors ha interpel·lat a la UE perquè medïi i aconsegueixi diàleg urgent a Catalunya. t.co/cFyow4FGeq »

— Retweet twitter.com/MNAnoticies/status

« Hace unos días, Chapuzas Españolas presentaba la autopista que el mar inunda. Hoy presenta la autopista que es necesario cerrar por la niebla. Chapuzas Españolas seguirá trabajando para público cachondeo t.co/v98TdUEC2E »

— Retweet twitter.com/jm_clavero/status/

« We have confirmed that the Turkish government is blocking access to with the help of ISPs such as @VodafoneGroup. We are strongly opposed to attempts to limit . Information about how to bypass the block can be found here: protonmail.com/blog/turkey-onl t.co/BpCSFgiEY7 »

— Retweet twitter.com/ProtonMail/status/

« Gràcies per definir què és un pres polític i confirmar oficialment que a Espanya n'hi ha quatre. També per mostrar la nul·la separació de poders a l'Estat espanyol i l'ús de l'aparell jurídic per empresonar rivals polítics. Això ens ajudarà en les demandes internacionals. t.co/nfeErdaG9V »

— Retweet twitter.com/KRLS/status/974602

« Cansat de navegar per un mar d’informacions sense trobar el que et cal? Subscriu-te al canal @gencat de Telegram t.me/gencat Rebràs un missatge cada matí amb la info de servei més fresca i útil. I, si vols consultar res, fes-ho a t.me/gencat012 DIFON SISPLAU! t.co/UMbVks2pWv »

— Retweet twitter.com/jordigraells/statu

« Importante :Nuestros hijos pasando ahora mismo para ir al instituto con la policia con fusiles de asalto,ahora lo mismo algún dibujante dice que es . t.co/Ti8BKyZHWa »

— Retweet twitter.com/SoterramientoMu/st

« Després de 3 mesos de treball intens amb l'@angelsmcastells, ja ho tenim aquí! Quan haguem acabat de descarregar, us expliquem! ✊️ t.co/uQb9v7X8Kf »

— Retweet twitter.com/AlbanoDante76/stat

« Se acuerdan de las sandeces que dijo el otro día Alfonso Guerra? Los compañeros de @CartelesxRep las han convertido en el espejo perfecto de España t.co/45L4ZONZAw »

— Retweet twitter.com/CNICatalunya/statu

« 1/ ¿Qué sentías cuando navegabas en la internet de los 90s? El ruido adictivo del módem de 56k... Hoy, el amor a la web y la historia de Yahoo! Plano aéreo acercándose a una caravana. Dos veinteañeros están dentro... t.co/qLBBxHJFXv »

— Retweet twitter.com/jlantunez/status/9

« Un saludo al que ideó una exposición de Playmobil en vitrinas a metro y medio del suelo. t.co/cmAF7iZQHD »

— Retweet twitter.com/fabiang/status/972