RT @leadtech_social
🎊🎉 Hey everyone!
Do you remember last year at ?
It was simply superb!! 🎊🎉
Let's celebrate it again this year!🎊🎉 You're all invited!!
Be sure to check out this year's costume contest "coming soon"🎊🎉

RT @buitengebieden_@twitter.activitypub.actor
“You have 4 minutes to dial the phone number” 🤦‍♂️

RT @leadtech_social
wanted at

We're looking for a skilled professional to develop the product's market strategy while keeping up with the product roadmap.

🤓 Is this for you? Follow the link & Apply today!
👉 bit.ly/2vNEVST

RT @ham_gretsky@twitter.activitypub.actor
When a backend developer does frontend

RT @GoogleStadiaES@twitter.activitypub.actor
¿Listos para más juegos? 5 nuevos títulos, ¡y 3 de ellos llegan a Stadia en primicia!
🎮Todos los detalles en nuestro blog🎮 goo.gle/2OQUjEJ

RT @leadtech_social
We're looking for !!
Are you a skilled professional with a strong background leading marketing strategies for e-commerce projects?
If so, apply Today!! 👉bit.ly/3bviLW8 👈

@spla Si las veig i les trovo relevant les poso. Vols una critica a Xiaomi? El seu Launcher per fi soporta calaix d'aplicacions pero la part de "Buscar" continua obrint el seu navegador que és una merda en tota regla.

Per això utilitzo Action Launcher i no el seu propi (tot i ser el oficial mes maco). El PocoLauncher te el mateix problema.

s'ajusta a la realitat, escriviu a la redacció ☺️ @spla - 2/2

@spla O sigui...que si surt una notícia que diu que li han posat una multa de velocitat a Pique es possar la meitat de la notícia perquè llavors la gent pot entendre que Piqué continua corrent a tota velocitat amb el coche?

S'entén que si lo posen una multa es pero haver-ho fet i que l'han forçat a corregirlo...

Yo no entenc per què en general la gent surt a donar la punteta quan simplement he publicat un enllaç i el titular sense manipular de la notícia. Si creieu que no - 1/2

d'arguments, ataquem....

Apple només ha de mantenir lo seu. Pel preu que cobren si no fessin actualitzacions apaga y vámonos. @spla - 2/2

@spla tornem-hi ... Apple no va solucionar un problema puntual. Va treurà un fre del OS per què l'han forçat A base d'una denuncia, sinó no ho hagués fet.

En quan a Android, amb Xiaomi tinc mòbils de més de 5 anys que han actualitzat a MIUI 10.

Android es la base de un sistema operatiu que tenen moltes marques. Perfecte? No mai ho he dit, però és típic la postura de criticar l'altre banda quan en ningun moment he parlat de que "Android" va millor...pero a falta - 1/2

@spla el capellà del poble abusava dels crios que anaven a catequesis...pero a la que ens vam enterar, va deixar-ho aquell mateix dia. Ho va solucionar molt ràpid i va deixar molt contents als pares perquè "ja no ho faria més". Està molt bé el que ha fer el capellà.

M'explico? No va arreglar res rapid. Va deixar de causar un problema controlat per ells per obligar a la gent a comprar models més nous.

No han fet res bé, s'han vist forçats a fer-ho.

@spla en fa gracias que cada cop que surt una notícia que destaca una mala acció d'Apple lo ràpid que sortiu excusant a la companyia.

El tema no es que està solucionat, el tema és que si no s'arriba a descubrir no s'hagués solucionat. I si ha fet això que més fa que no sabem? Donç això...

RT @xaviber76@twitter.activitypub.actor
Recentment es parla molt de @NVIDIAGFN@twitter.com i @GoogleStadia@twitter.com , així que després de mirar-me la informació sobre el servei de @nvidia@twitter.com m'agradaria esclarir alguns conceptes, si a algú li interessa.

(Obro fil)

Estoy empezando mis primeros pinitos con ... me siento como Neo cuando descubrió que podía controlar Matrix 😂

RT @xaviber76@twitter.activitypub.actor
"Després d'un cap de setmana provant altres plataformes en streaming, es va fer clar que @GoogleStadia@twitter.com està senzillament en un altre nivell com a plataforma" twitter.com/chromeunboxed/stat

Mostra'n més