Show more

« Comença la pluja de querelles contra el jutge Llarena.
Trobareu informació en aquest grup de Telegram.
Uniu-vos i feu resó.
Repiuleu si us plau!! RT RT.

t.me/querellatsXrepublica »

— Retweet twitter.com/ComptadorRep/statu

Google quiere "ayudar a los ecommerces" a luchar contra Amazon ¿cómo? Quedándose él el carrito de la compra bit.ly/2FVeoUb

« Clatellot de l'exalcalde de @jordi_ballart a @miqueliceta @socialistes_cat per anar a la manifestació unionista elmon.cat/monterrassa/general/ »

— Retweet twitter.com/MonTerrassa/status

« RECOMPTE manifestació @Societatcc a les 13:27h: 5.302 assistents. Foto és del moment àlgid, quan entrava la cua a l'avinguda Marquès de l'Argentera i s'estaven fent els parlaments. Marge d'error és mínim. Si trobeu algú sense punt groc aviseu. GUB ha dit 7.000, SCC ha dit 200.000 t.co/pzGgSWEJth »

— Retweet twitter.com/albertmartnez/stat

« Micheline Calmy-Reydemana, ex-presidenta del Swiss Federal Council i ex-ministra d'exteriors ha interpel·lat a la UE perquè medïi i aconsegueixi diàleg urgent a Catalunya. t.co/cFyow4FGeq »

— Retweet twitter.com/MNAnoticies/status

Os dijimos que esto no iba solo de Cataluña ... No iba de ser Español ... va de la libertad y de los derechos fundamentales ... bravo! Disfrutar lo votado. 🤬 t.co/HpC0nWiRXv

« Spiriman, médico, lleva tiempo denunciando en las redes la situación de la sanidad en Andalucía. Ahora ha sido denunciado por incitación al odio.
elmundo.es/andalucia/2018/03/1 »

— Retweet twitter.com/jm_clavero/status/

No em cansaré de repetir-ho. A la Nova República, el nostre himne ha de ser la versió Heavy 😂

hooktube.com/watch?v=VuzXAUN4L

Show more
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.

*** Registre: per alguna raó no és possible utilitzar adreces de correu de Microsoft (hotmail.com, live.com, outlook.com, msn.com). Microsoft rebutja sense motiu els correus de verificació que envia mastodont.cat. Disculpeu les molèsties.