bitxa ha impulsat
bitxa ha impulsat
bitxa ha impulsat

"Mañana, en cuanto amanezca, iré a visitar tu tumba, papá. Me han dicho que la hierba crece salvaje entre sus grietas y que jamás lucen flores frescas sobre ella."

"El sur", de Adelaida García Morales (1985)

bitxa ha impulsat

Avui he vist aquesta pel·lícula: "El sur" de Víctor Erice, basada en una novel·la de l'escriptora Adelaida García Morales. Us la recomano molt! A part que és una experiència estètica molt potent, amb imatges impressionants, com tots els films d'aquest director, la història et fa reflexionar. Explica l'empremta tràgica que un pare li deixa a la seva filla i com ella es refugia en simbolismes i fantasies que es van descabdellant al llarg de tota la narració.

bitxa ha impulsat

RT @AccioCiclista@twitter.com

Contra el capital, nacionalització i transició ecosocial del treball!

Cap a un canvi de model productiu industrial que garanteixi els llocs de treball i les necessitats ecosocials que l’emergència climàtica imposa.

Comunicat #AccioCiclista respecte #NissanNoSeCierra

🐦🔗: twitter.com/AccioCiclista/stat

"El moviment anarquista ha patit campanyes de criminalització i operacions policials i mediàtiques. Destaca el cas de Núria Pórtulas, que el 2007 va ser acusada pels Mossos de col·laboració amb banda armada."

directa.cat/quan-les-infiltrad

"La mejor manera de contraatacar es construyendo alternativa, porque ya hemos visto que, haciéndoles caso, aunque sea con buenas intenciones, el monstruo sólo crece y se enfurece."

t.co/B5bRC7p5F1

bitxa ha impulsat

Sempre antifeixistes, sempre antiracistes, sempre antiimperialistes, sempre #ACAB.

🔥La llibertat florirà a les cendres del capitalisme🔥

#WeAreAntifa #SomAntifeixistes

vist a t.me/SomAntifeixistes/474

Mentre nosaltres ens empobrim per culpa d'aquesta pandèmia generada pel capitalisme, uns pocs augmenten els seus beneficis. Podem començar a espavilar-nos d'una vegada i a lluitar de veritat? Mare meva...

infobae.com/america/mundo/2020

bitxa ha impulsat

I aquests que decideixen quan tenim que posar-nos les mascaretes per a protegir-nos dels demès i ells de nosaltres, son els mateixos que decideixen quin grau de tolerància a substàncies químiques de la industria, l'automoció i les farmacèutiques son capaços d'admetre els nostres organismes sense intoxicar-se?

bitxa ha impulsat

Fa temps que sabem que la pol·lució causada pels vehicles de combustió de hidrocarburs, mata prematurament milers de persones a les grans ciutats. Les partícules tòxiques que generen queden en suspensió en l'aire i ens les empassem alegrement cada dia per les vies respiratòries, sense cap mena de protecció ni prevenció. I ara ens afanyem en massa a portar mascaretes pels carrers per a, suposadament, protegir-nos d'un virus que ni està en suspensió en l'aire, ni es transmet per l'aire? Curiós!

bitxa ha impulsat

El teletreball és el nou parany del capitalisme per desfer-se de les despeses en recursos materials, encomanant-les als treballadors i tenint a aquests a disposició les 24 hores del dia com a esclaus laborals als seus propis habitatges, a l'hora que els distancia i trenca el contacte físic entre ells al lloc de feina perquè lis sigui més difícil organitzar-se col·lectivament.

bitxa ha impulsat
bitxa ha impulsat
bitxa ha impulsat

El meu pare deia que sempre hauria pobres. Que l'únic que podies fer era fer caritat. Em vaig sentir alleujada quan va morir.

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.