Segueix

M'estreno a mastodon amb aquest article sobre l'accident a Tarragona i el minut a minut de la deficient gestió dels protocols de seguretat.

tarragonadigital.com/el-forum/

@carlesheredia Quan hi ha avís de llevantades, riuades, glaçades, nevades... extraordinàries, s'anuncia a tort i a dret, es recomana no agafar el cotxe si no és indispensable, fins i tot quan això comporta una davallada d'escapades de cap de setmana, amb la corresponent queixa del sector turístic. La seguretat de la població preval. Per què no es tanquen les empreses contaminants quan es detecta una infracció de seguretat fins que no es corregeixi?

@carlesheredia Un altre exemple: que potser es sanciona però es permet que continuï circulant a un conductor begut?

@enavarreteb No només no es tanquen, sinó que es posen sancions ridícules que surten més a compte pagar que no pas millorar les condicions.

@carlesheredia A la resta de països europeus es tanquen primer? Algú ho sap? En un sobre l'aire, científics de la (crec) deien que els aparells de medició que utilitza el govern eren obsolets i filaven poc prim, cosa que feia que els resultats fossin "dins de la llei"; amb els d'ells, saltaven les alarmes. El sedàs és de forat gros, vaja! Ho tindran present en la 1a ?

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.