Tut fixat
Tut fixat
Tut fixat

Històries que esgarrifen. Amic dels meus pares, 50 anys. Sa mare i ell agafen el coronavirus. Ell sedat a la UCI des dels primers dies; la mare morta pel camí. Ni tan sols és conscient que sa mare ha mort.

Això és una puta merda.

Hi ha penya a qui se l'hauria d'obligar a menjar-se el Pompeu Fabra sencer, trosset a trosset, sense sal ni oli res. Que s'empatxin de català fins a rebentar.

Pavos es juguen el cos davant els antidisturbis i tot de subnormals a twitter li critiquen que duia la pancarta en castellà enlloc d'en català.

De veritat, a voltes tot això fa pena. *Aquesta* és la gent que acabarà matant la llengua. Pesats!

twitter.com/felixcolomer/statu

Comprar Libros en #Amazon ?

Más de un millón de libros comercializados en España y dónde conseguirlos 4.301.734 referencias de libros y 1.556.540 títulos con disponibilidad

cc @admin

todostuslibros.com/

Si et fas antidisturbis i esperes que la gent t'aplaudeixi i et doni les gràcies potser és que has vist massa pel·lícules.

No sé.

Començo a pensar que sí que m'està afectant la situació actual. Sempre he estat solitari i he treballat des de casa, però abans quan m'agobiava pillava i anava a la biblioteca, o una cafeteria, o a un espai de cotreball durant uns dies, i aquest canvi de context em retornava l'esperit alegre i em permetia fer un "reset" mental.

Ara no. Ara si m'agobio em cardo sota la dutxa durant una hora o vaig de la cuina a l'escriptiori i de l'escriptori a la cuina, ad nauseam. I no funciona.

Mostra el fil

A mesura que m'apropo als 40 em va en augment una angoixa vital. En certa manera estic al millor moment de la meva vida (tinc una bona feina, dinerons, una canalla que són una joia, visc a un lloc meravellós), i alhora sento que cada cop estic més lluny d'on m'havia imaginat de jove. Tot a la meva vida actual és feina, deure i responsabilitat – jo volia una vida creativa i intel·lectualment estimulant.

No sé com reconduir aquest vehicle.

Cecilio G ha fet un vídeoclip a les protestes per l'empresonament de Pablo Hasel

youtube.com/watch?v=XSW9gQ7yr6

El diputat de la @cupnacional Dani Cornellà @danicornella ha patit una agressió totalment injustificada per part dels Mossos d'Esquadra avui a Girona.

Dani Cornellà intentava mediar durant la detenció d'un manifestant.

Prou agressions policials! nitter.xarxa.cloud/cupnacional #Bot

En una altra vida dec haver estat un ànec, perquè m'interessa la física qua-qua-qua-quàntica

No vaig a St. Celoni visquent a Montseny perquè em sembla lluny, aniré a Mart…

Jo ja sabia que hi ha molt de friquisme al Montseny, però el que he escoltat avui a la porta de l'escola m'ha deixat a quadres: "el covid va començar perquè saturn i plutó es van alinear".

Y faig una cerca rápida i trobo això: 20minutos.es/noticia/4202033/0

La penya està fatal. Molt malament.

Si el PSC són intel·ligents haurien de deixar de fer-se fotos amb Cs. Si molta gent no vam entendre com va arribar a ser possible veure capos del PSC i Cs sostenint la mateixa pancarta en determinades manifestacions, avui encara s'entendria menys.
El PSC, tot i la desfeta dels darrers anys i de la marxa d'alguns dels sectors més catalanistes i d'esquerres, hauria d'intentar preservar la seva marca.

Mostra el fil
Mostra els més vells
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.