Publicació fixada
Publicació fixada

Lectures 2022 / Reads 2022

Notre besoin de consolation est impossible à rassasier, Stig Dagerman

Mostra el fil

Festes de Gràcia 2022
de la Comissió de Festes (Ni) Sant Pere (Ni) Màrtir - La Torna

who needs to go to sleep when i got you next to me?

– dua lipa, physical

Desterrem el masclisme dels nostres carrers !!!

📍 Plaça del Poble Gitano (👉mapa)

#14AGO22 #BARCELONA

A Mataró han enderrocat una escola (l'estructura està perfectament) que havia estat ocupada per les veïnes per tenir un espai per a tothom. A canvi, el PSC ofereix un #PutoParking al solar que quedi.

Cultura per un #PutoParking. A sobre, està fent campanya d'odi sobre els partits que s'han negat a "fer fora els ocupes i enderrocar un edifici d'una escola per ficar un #PutoParking".

Mentrestant, l'Institut Públic Cinc Sénies segueix amb barracons després de 4 anys. I tot per un #PutoParking.

mare meua… quan pensaves que les coses no podien esdevenir més ridícules, va una cadena de restaurants dels eua i converteix a professors i alumnes en objecte publicitari i espectacle social

nypost.com/2022/08/10/chipotle

Tota la raó! Ja va sent hora de prohibir el confinament d'animals.

Hi ha un mite molt estès segons el qual els penis són fàcilment excitables i les persones que en tenim arribem sense dificultats a l'orgasme. I no és cert. La sexualitat té un gran component psicològic i emocional independentment dels genitals que es tinguin, i faríem bé d'acabar amb aquest mite, tant per les persones que tenim penis i hem de gestionar expectatives sobredimensionades, com per les persones a qui els agrada gaudir-ne (o fer-los gaudir) i se senten defraudades o incompetents.

pavo. els ordinadors no són per a l'estiu.
estic estressat no ja de la feina, sinó simplement d'estar aquí assegut amb les cames bullint i l'ordinador escalfant *encara més* l'habitació.

la biblioteca més propera (l'únic espai públic on treballar que imagino que tindrà aire acondicionat) està a uns 45 minuts en cotxe. puta merda, de veritat.

Que comencin per eliminar l'article 3er de la Constitución Española que fa del castellà llengua d'obligat coneixement. Generalment tan sols s'imposen les llengües estrangeres.

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.