En declaracions a l’ACN, Newman ha criticat que les autoritats espanyoles “són les que van agredir als catalans” i que són una part de la causa. Per tant, creu que el judici hauria de passar a mans d’un altre tribunal fora de l’Estat per garantir la “justícia”.

Lògic

...DIGNITAT amb majúscula... SENY amb majúscula... COMPROMÍS amb majúscula... FUTUR amb majúscula...

... i a l'extrema dreta una parella minúscula d'indocumentats... sense decència, ni dignitat, ni vergonya... amb neurona minúscula... a l'extrema dreta de la imatge i política...

M’agrada molt tenir el compte oficial de El Punt Avui aquí amb nosaltres 😃
@elpuntavui

Avui declara Roger Espanyol, com a investigat... El van deixar sense visió a un ull per tret de pilota de goma

Eleccions generals dia 28 d’abril... a veure què ens espera

Quan s'instal·la la mentida i la murrieria per quedar-se a viure en una societat que necessita canvis profunds

Clubs Dir, informació incorrecte per fer-me l’alta, dos cops. Administració clubs dir, cap solució. Passen de dir que el que dic es mentida a dir que és un mal entès. Sort que tinc gravadora al mòvil i demostra que el que fan és dir pràcticament el que sigui per fer una alta al club. Així no es contribueix a un món millor. Marxo a un altre gimnàs.

@carlesthewild para ser más exactos, partidos políticos, administraciones, tribunales, policías varias, los del a por ellos y afines, apestáis.

“Lástima, ahora que íbamos lanzados” Què gran, Oriol Junqueras. Respecte màxim.

Quina pena més gran veure als polítics catalans al TS... és tan penós... Ens hem de juntar tots, sortir al carrer, indefinidament

“Votar no es un delito, impedirlo por la fuerza sí que lo es” Oriol Junqueras (14/02/19 davant del Tribunal Suprem). Molt gran, un gegant, parlar així de bé després de tot el que li han fet

Show more
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.

*** Registre: per alguna raó no és possible utilitzar adreces de correu de Microsoft (hotmail.com, live.com, outlook.com, msn.com). Microsoft rebutja sense motiu els correus de verificació que envia mastodont.cat. Disculpeu les molèsties.