Mostra els m茅s nous

Aquest noi, en Dani, es de Madrid, ha perdut la seva llibertat des de el 16 d'octubre de 2019, recolzant el poble catal脿 en una manifestaci贸. Aix貌 el estat que ens colonitza no ho pot permetre.

El deixarem en el oblid?
Si es aix铆 ens mereixem tot el que ens pasi.
#FemRiTA
#CataloniaDuiAndGo
#NiOblidNiPerdo
#LlibertatDani
#INDEPEND脠NCIA

"PDeCAT va aconseguir desactivar la Crida, amb la indifer猫ncia de Puigdemont, que sempre ha mantingut una posici贸, diguem-ne, d鈥檕bservador. Ha anat donant espai a tothom, ara aqu铆, ara all脿, per貌 mai no s鈥檋a decidit a reorganitzar un espai que s鈥檃rticula entorn de l鈥檈strat猫gia de reivindicaci贸 del llegat de l鈥1-O, de defensa de la democr脿cia i del dret d鈥檃utodeterminaci贸 i de den煤ncia de la repressi贸 desfermada per l鈥橢stat" elpuntavui.cat/opinio/article/

Llu铆s Gibert

Molt b茅 Sr. Eurodiputat. Equivocar-se 茅s hum脿 per貌 en un tema tan important i transcendent requereix tamb茅 prop貌sit d'esmena. Nom茅s li demano una cosa. Deixi'ns fer.
@KRLS

Desde querer acabar con la monarqu铆a y proclamar la Rep煤blica Popular, o asaltar los cielos de la casta y derribar el R茅gimen, a apagar el movimiento de rabia, e indignaci贸n en las calles desde el 2014, convertirte en la misma casta a la que ven铆as a asaltar y acabar legitimando el propio R茅gimen y a su monarqu铆a jur谩ndole lealtad, para que no se la investigue por esos sobornos de DEFEX y la venta de armas a Arabia Saud铆, con las que se siguen masacrando inocentes en Yemen.

Mostra el fil

Mireu, em sap molt greu dir aix貌. Per貌 crec que aquest senyor est脿 on vol estar... per quan sorti sigui un gegant pol铆tic.Fixeu-vos que aquesta frase no es meva es ERC. Vol ser victima per treure r猫dit. Molt fastig贸s tot plegat.

elnacional.cat/ca/politica/jun

Nueva entrevista a Pablo Has茅l en La Zurda TV. Entrevista sobre la 煤ltima condena a la que se enfrenta Pablo por un montaje policial, el nuevo gobierno que no llega ni a socialdem贸crata, la represi贸n continuar谩 con este gobierno, el car谩cter fascista del R茅gimen que nunca rompi贸 con el fascismo y la monarqu铆a corrupta.
youtu.be/FQLPLZTk5Wo

Aleix Sarri i Camargo 馃帡
Avui fa 379 anys, el 16 de Gener de 1641, Pau Claris va proclamar la 1a Rep煤blica Catalana.

La violaci贸 continua de les constitucions catalanes. Els abusos de les tropes castellanes. Els plans centralistes de la corona... els motius d鈥檃quells catalans ens s贸n molt familiars.

Falta alg煤n unionista m茅s a la taula de M脡S 324?

Ah! calla, deu ser all貌 del "caf茅 para todos", en versi贸: "entrevistem al President, per貌 que no es noti."

鈥硷笍 脷LTIMA HORA | Iqoxe va produir m茅s del que tenia autoritzat durant el 2015

馃憠馃徏 El Govern tamb茅 va sancionar l'empresa que va patir una explosi贸 letal aquest dimarts amb 20.000 euros per no fer el control de les seves emissions contaminants quan tocava d.ara.cat/7we

Mostra els m茅s vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en catal脿 per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.