Govern: de què treballes?
Treballador cultural: sóc músic/tècnic/escriptor/actor...
Govern: sí, sí, però de què treballes?

Ahir, amb la discogràfica U98, celebrant aquesta xifra increïble: més d'1.000.000 de reproduccions de "La petita rambla del Poble Sec" amb el format XL, a Spotify, que presentàvem ara fa un any. Quina bogeria i quina passada... Gràcies per acompanyar-me en aquesta aventura!

El Centre Cívic Albareda ha alliberat 4 entrades més pel concert que farem dissabte a Barcelona! Són les darreres! Qui no corre, vola! 🐣

t.co/AuniY9Hj14

De fet, un dels meus somnis en el terreny professional és enregistrar un disc 100% amb programari lliure i hardware de codi obert. Fa temps havia localitzat estudis de so a Europa que usaven només programari lliure, però no en vaig aconseguir trobar cap on tota la maquinària també ho fos. Ha de ser possible.

Mostra el fil

Feu servir programari d'edició d'àudio en GNU/Linux? Jo m'he familiaritzat bastant amb Ardour, les darreres actualitzacions el situen com un DAW (Digital Audio Workstation) de nivell professional. Fins fa poc depenia del connector Jack per enllaçar Ardour amb la targeta de so, i un dels avenços més destacables és que ara ja reconeix i connecta directament la tarjeta de so, sense intermediaris.

Cesk Freixas :verified: ha impulsat

El segon cribratge a treballadors de Padesa detecta 30 positius més per covid. Tots els positius són asimptomàtics i la meitat ja han passat la infecció elpuntavui.cat/en-temps-real.h

Concerts d'aquesta setmana:

Divendres: Roda de Ter / @teatreeliseu / 22h / 🎟️ Entrades (8€): t.co/dRGWiDif6D

Dissabte: Barcelona / @ccalbareda / 20h / ⚠️ Entrades exhaurides

Diumenge: Llagostera / @FestEspurnes / 12h / ⚠️🎟️ Darreres entrades: t.co/Ha0CYkMKsi

@spla no, la xarxa de servidors Mastodon, en general! Hi ha molts polítics amb compte/bot i se'm fa estrany.

Això està ple de bots que repliquen el que diuen a altres xarxes socials. Quina manera tan barroera de tenir cura de Mastodon...

És urgent que la democràcia, que existeix per salvaguardar els drets humans, il·legalitzi el feixisme, que existeix per eliminar els drets humans.

"Nada es tan peligroso como dejar permanecer largo tiempo a un mismo ciudadano en el poder. El pueblo se acostumbra a obedecerle y él a mandarlo, de donde se originan la usurpación y la tiranía".

Simón Bolívar.

Dient sud diem país,
que és dir arrels, dir que vivim,
perquè volem, perquè existim

Pel 9 d'octubre, mil carrers;
seran mil cops que guanyarem.

Visca el País Valencià.
Visca els Països Catalans.

youtu.be/-y5f0-wDb8M

Gràcies per tota la feinada, @spla! Ja he aconseguit recuperar el compte a mastodont.cat i he migrat tots els meus seguidors cap aquí. Gràcies, de tot cor!

mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.