El proper dissabte 6 d'agost celebrarem la XVII edició de La Trobada de Cançó d'Autor dels Països Catalans.

Enguany, tindrem la sort de comptar amb l'actuació d'en QUICO PI DE LA SERRA, que complirà 80 anys el mateix dia del concert!

Us esperem al bell mig del Penedès, a Sant Pere de Riudebitlles, capital de la cançó!

Què és el que passa abans i després d'un concert? "Entre bastidors" és un petit documental, creat i produït per Cesk Freixas i Dmusical, on hi podreu descobrir alguns dels secrets d'aquest projecte musical.

youtu.be/6YPFywkgifM

@Alberthoms @marcelcosta el "punch", en general i en l'argot musical, fa referència a la 'duresa' o la 'intensitat' en la que entra el senyal d'àudio, però necessitaria veure el context on ho trobes a l'Ardour, perquè estem tan acostumats a veure tot aquest vocabulari en anglès que ara em fas dubtar...

@eudaimon@fe.disroot.org @marcelcosta @Alberthoms jo ho traduiria com a "senyals" d'entrada d'àudio. S'utilitza en el terme "Cue Monitoring", on s'acostuma a "vigilar" el senyal provinent, per exemple, de les entrades d'àudio, i també del propi disc, en el cas de les pistes MIDI.

@Alberthoms @marcelcosta @softcatala@fedivers.net ostres, quina passada! Gràcies! 🙌🏼

@marcelcosta moltes gràcies de nou! Últimament jack em dóna molts errors. Una de les coses bones de les darreres versions d'Ardour és que ja no necessita jack per a connectar entrades i sortides d'àudio, però ho provaré igualment... gràcies, Marcel!

Sabeu si hi ha alguna eina similar a l'Autotune per a Ardour? Moltes gràcies de bestreta!

Demà diumenge, a les 18h, farem la 1a trobada virtual amb els mecenes! Per assistir-hi només cal que siguis mecenes, subscrivint-te en qualsevol dels nivells de subscripció.

Vols acompanyar-nos? Hi explicaré novetats, respondré preguntes, hi cantaré algunes cançons... 🙏🏼❤️

ceskfreixas.aixeta.cat/

Diumenge celebrarem la primera trobada virtual amb els mecenes! Conversarem, preguntarem, cantarem...

La defensa del català, també des de la música.

Vols accedir-hi? Només cal que et facis mecenes, subscrivint-te a qualsevol dels nivells de subscripció!

ceskfreixas.aixeta.cat/ca/post

🗨️ Aquest diumenge farem la 1a trobada virtual amb els mecenes continuats de l'Aixeta! Hi explicaré novetats, respondré preguntes i hi cantaré algunes cançons!

❤️ Vols accedir-hi? Fes-te mecenes i subscriu-te a qualsevol nivell de subscripció!

➡️ ceskfreixas.aixeta.cat/ca/post

El 17 de març del 2012, fa exactament 10 anys, l'amic i cantautor @PauAlabajos i un servidor vam fer un concert al Teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat, en el marc de la programació del Festival
Barnasants. D'aquell concert em vam treure un disc en directe, que només va arribar a les mans i a les orelles d'aquelles persones que van assistir al concert. Per tant, estem davant d'una gravació exclusiva, de la que no en queden exemplars. Però jo encara en tinc algunes còpies... 🥰

Mostra el fil

💥ALERTA!💥 Les properes 4 persones que us subscriviu en algun dels nivells de subscripció i us convertiu en mecenes continuats d'aquest projecte musical (fins arribar al mecenes número 30), rebreu a casa un exemplar d'aquest disc en directe!

ceskfreixas.aixeta.cat/ca/subs

🤫 Els mecenes continuats són els primers en conèixer totes les novetats. I avui n'hi ha una que em fa especial il·lusió!

🙏🏽 Vols saber què és? Fes-te mecenes!

❤️ M'ajudaràs a autogestionar aquest projecte musical, i rebràs recompenses cada setmana!

➡️ ceskfreixas.aixeta.cat/

Primera trobada virtual amb els mecenes! Diumenge 27 de març a les 6 de la tarda! No te la perdis! ✨

Fes-te mecenes! ceskfreixas.aixeta.cat/​

youtu.be/iRvuT56iT9U

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.