Mostra els més nous
Cesk Freixas ha impulsat

🎉 Enhorabona pels XIX Premis Nacionals !

😊 Ens n'alegrem especialment pel @ceskfreixas, una de les veus d'@ElSegell; la @DamarisGelabert, autora de la llista de Spotify "Créixer cantant", i el @diarillengua, mitjà de referència en la defensa del català!

2021-11-12 08:59:16

Contra els falsos mites que ha imposat l'espanyolisme vers la música i el català.

Sabeu que la música en llengua catalana als festivals de Catalunya va passar d’un 24% (2018) al 19% (2019)?

La majoria d'aquests festivals reben ajuts públics de l'ICEC.

Quina distribució de Linux useu? A mi m'agrada molt Elementary OS ❤️

"Em dic Pere i dos cognoms més. Vaig néixer abans d’ahir i ja som demà passat. Ara només penso com passaré el cap de setmana."

Pere Calders

"Plantar sobre la terra
els peus. Ja no tenir
por. Sentir com puja
la saba, amunt, amunt.
Créixer com un arbre.
A la seva ombra
aixoplugar algú que
també se senti sol, sola
com tu, com jo."

Montserrat Abelló.

Cesk Freixas ha impulsat

I així, com qui no vol la cosa, en Markus FM et treu un video amb un rap divertit del seu últim disc en català, el tema es diu "Flow assimptomàtic", l'escoltes i somrius una estona.
Merci Markus x enrecordar-te de la mogudeta a Vallcarca 😉

Feu-li un impuls sisplau @ceskfreixas i @blankfosk

youtu.be/DszJojRNvck

"El delta de les paraules" és el meu tercer llibre de poesia, que va sortir editat per Rosa Dels Vents el mes de març d'aquest 2020. El trobareu a la vostra llibreria de confiança! ❤️

Videoconte del llibre infantil "Aigua", il·lustrat per Anna Gelats, publicat per l'Editorial Nanit i basat en la meva cançó homònima. Espero que el gaudiu!

youtu.be/xmWXrZdNzTw

Govern: de què treballes?
Treballador cultural: sóc músic/tècnic/escriptor/actor...
Govern: sí, sí, però de què treballes?

Ahir, amb la discogràfica U98, celebrant aquesta xifra increïble: més d'1.000.000 de reproduccions de "La petita rambla del Poble Sec" amb el format XL, a Spotify, que presentàvem ara fa un any. Quina bogeria i quina passada... Gràcies per acompanyar-me en aquesta aventura!

El Centre Cívic Albareda ha alliberat 4 entrades més pel concert que farem dissabte a Barcelona! Són les darreres! Qui no corre, vola! 🐣

t.co/AuniY9Hj14

De fet, un dels meus somnis en el terreny professional és enregistrar un disc 100% amb programari lliure i hardware de codi obert. Fa temps havia localitzat estudis de so a Europa que usaven només programari lliure, però no en vaig aconseguir trobar cap on tota la maquinària també ho fos. Ha de ser possible.

Mostra el fil

Feu servir programari d'edició d'àudio en GNU/Linux? Jo m'he familiaritzat bastant amb Ardour, les darreres actualitzacions el situen com un DAW (Digital Audio Workstation) de nivell professional. Fins fa poc depenia del connector Jack per enllaçar Ardour amb la targeta de so, i un dels avenços més destacables és que ara ja reconeix i connecta directament la tarjeta de so, sense intermediaris.

Cesk Freixas ha impulsat

El segon cribratge a treballadors de Padesa detecta 30 positius més per covid. Tots els positius són asimptomàtics i la meitat ja han passat la infecció elpuntavui.cat/en-temps-real.h

Concerts d'aquesta setmana:

Divendres: Roda de Ter / @teatreeliseu / 22h / 🎟️ Entrades (8€): t.co/dRGWiDif6D

Dissabte: Barcelona / @ccalbareda / 20h / ⚠️ Entrades exhaurides

Diumenge: Llagostera / @FestEspurnes / 12h / ⚠️🎟️ Darreres entrades: t.co/Ha0CYkMKsi

Això està ple de bots que repliquen el que diuen a altres xarxes socials. Quina manera tan barroera de tenir cura de Mastodon...

És urgent que la democràcia, que existeix per salvaguardar els drets humans, il·legalitzi el feixisme, que existeix per eliminar els drets humans.

"Nada es tan peligroso como dejar permanecer largo tiempo a un mismo ciudadano en el poder. El pueblo se acostumbra a obedecerle y él a mandarlo, de donde se originan la usurpación y la tiranía".

Simón Bolívar.

Dient sud diem país,
que és dir arrels, dir que vivim,
perquè volem, perquè existim

Pel 9 d'octubre, mil carrers;
seran mil cops que guanyarem.

Visca el País Valencià.
Visca els Països Catalans.

youtu.be/-y5f0-wDb8M

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.