Per què és important?
La parla és sovint la manera més natural de comunicar-nos entre nosaltres i les tecnologies de veu aporten aquesta comoditat als ordinadors i dispositius mòbils. Volem capacitar els desenvolupadors per crear aplicacions sorprenents de reconeixement de veu, com per exemple, traductors en temps real i assistents digitals controlats per la veu. Ara mateix, però, la majoria de les dades de veu necessàries per construir aquests tipus d'aplicacions són cares i propietàries(1/2)

Esperem que el conjunt de dades del Common Voice proporcioni als desenvolupadors allò que necessiten per innovar i que la tecnologia de la parla estigui disponible en la seva respectiva llengua. Per fer que el reconeixement de veu sigui encara més universal, estem recollint mostres de veu en llengües amb molts parlants, així com en aquelles que tenen una població més petita de parlants i que sovint no tenen accés als serveis de reconeixement de veu comercials. (2/3)

Segueix

La publicació d'un conjunt de dades de veu divers permetrà resoldre aquest buit als desenvolupadors, als empresaris i a totes les comunitats de tecnologies de veu. (3/3)

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.