Quins temps aquells, quan amb un disc dur de 40 mb, erem els reis del mambo i el Windows no existia.
La prehistòria.

@FelixMiroLevy i abans de poder tenir un disc dur per massa car, el PC arrancava des d’el disquet de 5 polzades i quart.
Si tenies doble disquetera ja et senties en la cresta de l’onada de la tecnologia

@FelixMiroLevy si no recordo malament el Microsoft Office ocupava més de 10 disquets. Et lesionaves el canell de tant canviar disquets.

@spla

el Office per a mi era massa modern. Jo vaig començar amb el Word Perfect, Lotus 123, i la base de dades no se que plus, no me'n recordo ara. Els arxius Bat per automatitzar feines dins l'ordinador. Els primers virus, que es transmitien si posabes un disquete infectat. Els primers Amstrad que eren petits com un llibre de butxaca i que s'endollaben a la tele. Les pantalles de fòsfor verd. Els primers menus desplegables, era màgia. Les impresores matricials, etc.

@FelixMiroLevy @spla que dolents que sou... no ens envelliu més!
Encara recordo el meu Amstrad ... 😥

@spla @jordibrus
Jo vaig aprendre a programar Basic amb un Amstrad de dos disqueteres de 3½. A l'una es carregaba el programa i l'altra les dades. Quin fart que me'n hi fet de jugar al Block, us en recordeu?

@FelixMiroLevy recordo aquell de la serp que anava creixent i un de un mono? que tirava pedres per derruir edificis o algo semblant @jordibrus

Segueix

@spla @FelixMiroLevy @jordibrus el del mono que llençava plàtans, es deia gorilla l'altre era nibbles? Es va tornar a fer famós amb els mòbils aquest.
Jo vaig arribar a tenir un pc amb 2 disqueteres de 5 1/4 i era la bomba!!! Podies posar 2 discs a l'hora sense haver de canviar.
Quins temps... vaig començar a veure una serie/documental que es diu "high score" que parlava una mica de consoles, els primers jocs etc... pero encara estic a mitjes.
Mes com a curiositat, entrevisten gent de la época

· · Tootle for Mastodon · 1 · 1 · 2
Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.