«Qui lluita ja mai més és una víctima.» −Alfonso Longo. Gora Bizitza! Askatasuna! odysee.com/@BizitzaKoordinakun

Canberra: tensió a l'exterior del Parlament australià. Desenes de milers de manifestants protesten contra els decrets i restriccions de la covid.
youtu.be/5HFzBO9b2xA

Dissabte 12 de febrer de 2022: un règim en declivi i caiguda lliure. Macron contra les cordes als Camps Elisis. No va de mesures sanitàries, va de poder i força.

Raquel Dancho, membre de la Cambra dels Comuns del Canadà. 👏👏👏👏
youtu.be/ZeHJcw_GrmY

Encara no has sentit a parlar de les protestes d'aquests dies al Canadà? Aquest videomuntatge de Neal Fox te'n fa five cents.
bitchute.com/video/LSKQ2AVDi34

Si has de ser persuadida, avisada, pressionada, enganyada, incentivada, coaccionada, assetjada, avergonyida en públic, culpabilitzada, amenaçada, pagada, castigada i criminalitzada... pots estar completament segura que el que es promou no està pensat per al teu millor interès.

Starbucks ha decidit retirar l'obligatorietat de la vacuna contra la COVID-19 per als seus més de 228.000 treballadors dels Estats Units en resposta a la sentència del Tribunal Suprem sobre el decret de l'administració Biden.

newsweek.com/starbucks-which-e

«No participar dels tests és bàsic per a acabar amb la pandèmia»: hi ha gent a Portugal que ho comença a entendre així.

Als Països Baixos el Govern havia prohibit els focs artificials la nit de Cap d'Any. Amb els hospitals al servei de la covid, la mesura pretenia evitar ingressos per lesions derivades dels petards. Aquesta va ser la resposta de la ciutadania (vídeo gentilesa d'@appio1994):

A veure si ara resultarà que la saliva és més eficaç que els bastonets nasals per al diagnòstic d'infecció asimptomàtica i lleu de COVID-19...

nature.com/articles/s41598-021

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.