Darta ha impulsat

Así son los soldaditos de las barras y las estrellas, que reparten carnets de democracia y de DDHH por el mundo, contándose alegremente entre cervecitas como torturaban iraquíes y violaban niñas en Irak. El puto horror que crean estos malditos psicópatas.

Darta ha impulsat

Què passa amb el Super 3 que només fan sèries cutres d'animació on no parlen? Porto uns dies volent posar dibuixos en català a la meva filla (vivim a alemanya, som aquí per festes) i no hi ha manera :11d:

Darta ha impulsat

OJO: Cuatro presos muertos en las cárceles de Sevilla en las 3 últimas semanas.

Bona entrada a l'any 2020 i a la nova dècada! D'aquesta nova dècada n'espero una Catalunya independent que garantitzi que la cultura i tradicions de la meva família no seran exterminades per l'Estat espanyol.
:estelada_socialista:
Visca la terra lliure!

Darta ha impulsat

Si pensáis que el éxodo a Mastodon ha sido grande estos días, ya veréis a partir de mañana cuando entren en vigor los nuevos términos y condiciones de Twitter. En resumen; pueden cerrar cuentas sin motivo. Se han cascado un "reservado el derecho de admisión".

Darta ha impulsat

Els negociadors del PSOE han estat molt hàbils, fent veure que els dolents eren la judicatura i l'estat, i que PSOE-Podemos i ERC junts els podrien combatre. És un recurs més vell que caminar però sembla que els negociadors d'ERC hi hagin caigut de quatre grapes. No en va portem 500 anys intentant separar-nos sense sortir-nos-en.

Han oblidat Romeva, han oblidat els Jordis, han oblidat la Carme i la Dolors a canvi d'un informe de l'advocacia de l'Estat.
Del CNI

Mostra el fil
Darta ha impulsat

La comunidad de desarrolladores de software libre es la más grande, la más capacitada y la más potente del mundo sin duda alguna, en términos globales. Incluso programadores y desarrolladores que venden su fuerza de trabajo a compañías como Microsoft, IBM, Google, Apple... dedican voluntariamente parte de su tiempo libre, conocimientos, trabajo y recursos a este proyecto común. Un ejemplo es Mastodon y la Fediverse.

Mostra el fil
Darta ha impulsat

Tots els nous usuaris han de ser validats per tant paciència.

Mostra el fil
Darta ha impulsat

Suposo que no és correcte dir que aquesta xarxa és molt millor que twitter en tots els aspectes però ho és!
Lliure, federada, sense control únic central, amb milers de servidors administrats per persones normals com tu!
Tu també pots administrar el teu propi servidor i federar amb la resta del !

Darta ha impulsat

Una avaria d'un tren a l'estació de Clot-Aragó de Barcelona ha provocat diversos retards a Rodalies Renfe aquest diumenge a la tarda. Els passatgers s'han transbordat a un altre tren elpuntavui.cat/en-temps-real.h twitter.com/rod1cat/status/121

Als que aterreu aquí, penseu també en Riot com a substitut del Whats de Facebook 😘

Darta ha impulsat

No signeu l'Autorització per a l'Ús de Google Suite a les Escoles

Mares i pares d'escoles i instituts públics de Barcelona junt amb Xnet preocupats per l'ús indegut que Google pot fer amb les dades dels menors. Diem no a G Suite

xnet-x.net/ca/no-autoritzar-go

Darta ha impulsat

Are there any Spanish Mastodon servers that want to be listed on joinmastodon.org? Now would be the time

mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.