Regala llum amb @somenergia

Per Nadal, estalvia't els 100 euros d'aportació al capital social.

Un any més s'ha creat un número de soci/a: 1, i un NIF: 20202021V que permeten activar el formulari de contractar la llum.
somenergia.coop/ca/contracta-l

Vall d'Hebron ha començat el reclutament de participants per a un assaig clínic internacional que provarà si una nova vacuna és efectiva per prevenir la infecció per .

Vols participar-hi?

mobile.twitter.com/vallhebron/

vallhebron.com/

RT @La_Directa
| El dóna la raó al recurs de @LHencomupodem i declara nul el . La pressió veïnal de @NoMesBlocs tomba així la construcció de 26 gratacels i la destrucció de , darrer espai agrícola de . Ho explicàvem 👇
directa.cat/plataformes-veinal

30 mental models to add to your thinking toolbox

Mental models affect how we see problems and people. Depending on how you use them, mental models can be incredibly constructive or destructive.

nesslabs.com/mental-models

El documental Viure de l'aire a TV3.

Dilluns, 2 de novembre de 2020, a les 22h, el programa Latituds mostrarà el documental Viure de l'aire, que explica la història del primer aerogenerador comunitari del sud d'Europa,V Edició del Concurs Còmic i Dibuix de Monuments i Edificis Històrics de Collblanc-La Torrassa!Via Club Mediterrani

Coneixes la natació artística?

Si estàs dins la franja d'edat de nens/nenes nascuts/des entre el 2009 al 2014, vine a fer una prova.

Si hi esteu interesssats/des, heu d'enviar un mail a natsincro@mediterrani1931.com i ens posarem en contacte perquè vingueu a fer la prova al setembre.

Aquest 22 d'agost és el Dia de la Sobrecapacitat de la Terra. El dia de l'any en el qual el consum de recursos naturals excedeix la capacitat terrestre.

via i footprintnetwork.org/2020/06/0

Des de la cooperativa Brotes a La Florida recullen mòbils usats per un projecte de reducció de l'escletxa digital als barris i amb la gent gran.

Els aparells es recolliran a mig mes de setembre.

brotes.coop/

RT @iQuiosc@twitter.activitypub.actor
Sabem que aquests dies molts i moltes estareu tancats a casa. Per això, els editors de revistes en català han decidit oferir les seves publicacions de franc a iquiosc.cat durant 1 mes.
📲 tarifaplana.iquiosc.cat
Cuidem-nos molt.

@partit_pirata se suma a la protesta global en suport a Julian Assange i contra la seva extradició, impulsada a Catalunya per l'
@assemblea .

Aquest dilluns, a les 19.30 h, tothom a la Plaça Universitat de Barcelona!

mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.