♲ @pablom_m@twitter.com: Iñaki Williams ha sufrido hoy insultos racistas por parte de los aficionados de ultraderecha del Espanyol. El árbitro decidió que el partido debía continuar. Parece ser que en este país solo se suspende el fútbol si llaman nazi a un nazi.

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1221090654912221184/pu/vid/848x480/jJ-QMoT5RCg5L_dp.mp4?tag=10

El que va batejar el fenomen metereològic com a Glòria es va cobrir d'ídem.

RT @YescaCastilla@twitter.com

Hoy se han cumplido 3 meses desde que Dani fue detenido arbitrariamente y puesto en prisión provisional por participar en una concentración en apoyo a Cataluña en Madrid.

¡Basta de represión contra la juventud que lucha!

¡Libertad para Dani y para tod@s l@s pres@s polític@s!

🐦🔗: twitter.com/YescaCastilla/stat

¿Los 150.000 efectivos del ejército no podrían realizar tareas de limpieza de cauces y costas mientras esperan a su enemigo imaginario?

Extraordinari! 👏🏼Llarg, però val la pena.

The Catalan Crisis Threatens to Reopen a Debate That the EU’s Power Brokers Thought They Had Long Ago Quashed - CounterPunch.org counterpunch.org/2020/01/23/th via Clara Ponsatí

En Roger Torrent és aquell que es va fer cacones a l'hora d'investir Puigdemont i restituir el legítim President, tal com havien promès en campanya. Per a mi, allà es va acabar la sobirania i la legitimitat del Parlament en aquesta legislatura.

Només falten vuit dies perquè el Parlament Europeu doni la benvinguda a una de les poques persones que han parlat sense embuts, la Consellera Clara Ponsatí.

La que va assumir el càrrec quan els porucs abandonaven el vaixell.

a tot això, els nois d'Altsasu porten 1166 dies en presó

Només falten nou dies perquè el Parlament Europeu doni la benvinguda a una de les poques persones que han parlat sense embuts, la Consellera Clara Ponsatí.

La que va assumir el càrrec quan els porucs abandonaven el vaixell.

Acabo de sentir una periodista de TV3 utilitzar la pseudoparaula "xispejar" com volent dir "espurnejar" o "plovisquejar". Sant Pompeu fes que hi caigui un llamp!!! Sóc dels que crec que la TV pública hauria de ser i-m-p-e-c-a-b-l-e quant a l'ús de l'idioma.

Com que la ZBE a qui beneficia realment no és als Borbònics en Comú sinó als seus amos de LKXA (que tenen accions de tots els fabricants de cotxes), s'han d'empescar altres fonts d'ingressos per pagar les seves guinguetes d'enginyeria social.

Després de l'estafa de la T-Colau, ara envien la grua a robar bicicletes ben aparcades, perquè cal promocionar el Bicing.

@deyzaguirre
Jo vaig aprendre la paraula al Tintín, que quan algú s'alterava deien que "té el fel sobreeixit", o no sé si era l'Astèrix.

Interessant debat a l'IEC. El meu dubte és si s'estingirà abans el català o la vida humana al planeta.

Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.