Ni fava de futbol, però de la política que hi ha darrere el cas Messi sí que en diré alguna cosa.

Estic convençut és que el que es pretén és que el Barça es vegi obligat a ser una SA i que els seus nous amos puguin seguir un procés de descatalanització que culminarà traient de l'escut allò que molesta als mujahidins d'Estat Islàmic i allò que ofèn els mujahidins d'Estat Hispànic.

Les seccions totes fora i I potser traslladaran de ciutat el club.

Fa nosa a l'imperialisme espanyol.

Gent que veu a Twitter la meva invitació de migrar a Mastodont.ca i no se'n surt. Han canviat els procediments?

Un dels primers deures de la República ha de ser recuperar les festes de Sant Josep, Corpus, Sant Jaume, Sant Esteve i les locals que ara queden sovint com a recuperables.

Mostra el fil

Abans que es carreguessin una bona part de les nostres festes en nom de la igualtat (que seria que tothom pogués mantenir les seves tradicions), però que per als feixistes vol dir uniformitat (tothom ha de fer el mateix nombre de festes, la majoria de les quals han de ser les mateixes);

abans de tot això, tal dia com avui teníem la revetlla de Sant Jaume, on ens acomiadàvem dels veïns d'escala i de carrer.

Per si us interessa reflexionar sobre el contacte visual, un article que recorre diferents cultures.

Hem d'anar-nos preparant per a quan la policia de la moral estableixi sancions per a les mirades considerades pecaminoses (contra la religió catòlica o contra la religió binarista).

Ei, patuleia, que diu la Lagarde que, com que no obeïm la seva ordre de morir-nos, que ens robaran les pensions i els estalvis i provocaran una inflació tan galopant que en pocs anys no podrem pagar els lloguers.

Li trenquem la cara?

Hi ha qui no està d'acord que els atacs que vàrem patir el Primer d'octubre es puguin qualificar de terrorisme.

Ho vaig explicar en un fil de twitter. Per a fer-me perdonar, em comprometo a passar-lo a Mastodont aviat. Però de moment us deixo l'enllaç al fil on ho explico.

twitter.com/deyzaguirre/status

Si mai arriba el moment en què calgui que el MHP Aragonès defensi la dignitat de la institució, com imagines que ho farà (RT per ampliar la mostra, sup):

Hola @llenguacat trobo molt injust que es faci pagar 200eurs als immigrants que volen treure's el nivell C de català, precisament el més necesari x treballar.
Fer pagar x fer ús de la nostra llengua, no serveix per promocionar-la.
M'ajudes a canviar-ho?
Pel dret a l'aprenentatge i ús generalitzat del català, volem el títol de nivell C gratuït!

CANVI d'UBICACIÓ CONCENTRACIÓ BCN

Davant el risc de pluja elevat que es preveu per demà, la concentració de Barcelona es farà finalment a la porxada de l'Auditori (c. Lepant, 150)

Disculpeu les molèsties! Us hi esperem! @alcemnos
@assemblea

Ens hi veiem demà a les 11h, però us hi heu d'inscriure abans:

intersindical-csc.cat/2021/04/

Si em noteu així com una mica absent, tipus Frau Colau, és que jo vaig deixant les xarxes socials unes quantes vegades cada dia.

Però ja veieu que després torno...

Si

haplologia
[de haplo- i -logia] és una

f FON Reducció anòmala d'una o de dues articulacions semblants o repetides.

com ara

idolatria
[1507; del ll. td. idolatria, haplologia del ll. idololatria, íd.]

f 1 RELIG Culte donat als ídols.
2 fig Culte, amor excessiu, a una persona o cosa.

per coherència

HAPLOLOGIA hauria d'evolucionar en HAPLOGIA.

Sobre el tema de la Colau i Twitter.

En una democràcia, els càrrecs electes no poden blocar els ciutadans que els critiquen a les xarxes socials.

La maniobra de Colau equival a un blocatge total de la gent que vulgui rebatre la seva demagògia, populisme i autolatria (adalatria) que seguirà escampant a les xarxes on pot eludir les crítiques.

washingtonpost.com/local/legal

Demanar a JxC els vots regalats sense negociació és la manera que té ERC de dir que prefereix repetir les eleccions a condició que sembli que és per culpa de JxC.

Avui fa deu anys era a Portland (OR) i, segons que ens van explicar després, al llarg dels següents dies vàrem rebre l'impacte de les radiacions de Fukushima; segons les autoritats, mai van arribar a nivells perillosos. Ens les creiem?

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.