Ahir sentia al de la que els alcaldes del van anar a can la a demanar que es canviés el confinament muncipal per comarcal. Que algú de , p. ex. pugui anar a a comprar si al poble no ho pot trobar. Al Pallars, segons la @viquipedia, el 2019 hi havia 6.932 catalanets i catalanetes. ca.m.wikipedia.org/wiki/Pallar

Segueix

Després van anar a can @AdaColau, que els va dir que ella també demanaria ampliar els límits de mobilitat pels de l'. . 1,6 milions. , 3 milions llargs... Com si dins de no es pogués trobar de tot. Després va sortir el president del Consell Comarcal del dient que ho veien fotut, molt fotut, que poguessin aconseguir el que demanaven.

En fi. Que és evident que el país es gestiona i es veu i percep des d'una òptica exclusivament metropolitana. S'igualen les necessitats de l' amb les de la resta. I no, són molt diferents. I és ser molt curt de gambals no veure-ho.

@dgil les grans ciutats son un error important, només generen problemes, com ara amb la pandèmia fent de focus contagiador.

@spla i que es tracti igual a un habitant d'Esterri d'Àneu a un de Barcelona, posant-lo al mateix cabàs i assumint a priori que té les mateixes necessitats resoltes dins del seu terme municipal, és un greu insult a la intel·ligència, i prendre'ns a tots per idiotes!

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.