Hola! Estic fent servir Verse per enviar i rebre diners dels meus amics. Uneix-te fent servir el meu codi y guanya 5 €: verse.me/invite/CP4PMV

Necessites escriure un article científic, un treball acadèmic o qualsevol altre escrit de no ficció? T'han demanat un discurs i t'has quedat en blanc? No saps per on començar ni de què escriure? Estigues tranquil. Estigues tranquil·la. Et puc ajudar. Has vingut al lloc adient.

danielgil.page/classes-descrip

Sabeu d'algun projecte educatiu que usi i lectors d'ebooks, com a substituts dels llibres de text? Crec que els lectors (que no tauletes) tenen unes possibilitats educatives enormes i que no s'exploten gens. I penso que es poden implantar en edats primerenques, 3r o 4t.

@giorgiograppa

Aquest mateix matí ja m'ha arribat a la aquesta fantàstica mascareta de la @viquipedia

Sou molt grans, ho sabeu???

Gràcies!

M'ajudeu a continuar amb la meva tasca literària i creativa? Qualsevol aportació serà benvinguda, i ajudarà a tenir una comunitat fidel de lectors... També si us subscriviu em fareu molt feliç.

danielgil.page/subscripcio

Sabeu, la satisfacció més gran del món, per a mi, és veure créixer les meues filles. Em fa sentir molt orgullós, veure com créixen i maduren, i que malgrat les dificultats, en n'en sortim i tirem cap endavant. I que hi som tots. I que hi sóc jo i elles.

@MrPink gràcies. De fet vaig estar treballant a les biblioteques dels col·legis d'advocats de Tarragona, Reus i Tortosa. I tot i que ho vaig intentar, mai vaig tenir cap petició de cap despatx per a que li gestionés la documentació. Però si, és cert, tenen necessitats documentals, però em penso que no en són conscients.

També hi ha un tema que m'apassiona des de sempre: la gestió de biblioteques privades. Hi ha un patrimoni bibliogràfic absolutament amagat i que és enorme. El puc catalogar de forma professional i donar-li visibilitat pública mitjançant catàlegs en línia d'aspecte professional.

Mostra el fil

Bona gent de . M'estic plantejant seriosament un canvi de feina, per a poder ser més a prop de la família. Com a molt lluny, fins a Tarragona/Reus. Si pogués ser dins del meu sector (biblioteques), doncs molt millor. Si no pogués ser, doncs també puc fer feina en gestió documental i de continguts, repositoris digitals, Wordpress, bases de dades, màrqueting, etc. En modalitat teletreball (o parcial) seria fantàstic. Si sabeu d'alguna cosa? Gràcies!!!

Surto a passejar amb l'. Passem per davant d'un bar. Dos homenots xerren al davant. Un dels dos diu: "A mi la vacuna me la van a poner en la punta del cipote". Alt nivell. 11.45h del matí.

Canviarieu totalment de sector laboral, deixant el vostre sector de sempre, per poder ser més a prop de la familia?

Estic a pas d'enviar a prendre pel cul el mòbil, i tornar a un vell Nokia C1 sense tantes merdes. La bateria dels nassos, que l'he de carregar dos o tres vegades al dia. I l'altre, tan tranquil, pot estar 3 o 4 dies sense tastar la llum.

Aquest matí m'he instal·lat l'App oficial de . Per a tafanejar... Quin horror! Allò dels stories allà dalt. L'he desinstal·lada al cap de cinc minuts.

Va, anem a fer un exercici de recerca empírica per a demostrar, amb fets, palpables, demostrables, i no amb el fum de la paraula vague, que als partits polítics que concorren a les eleccions al parlament de Catalunya d'aquest 2021 les biblioteques els importen més aviat gens.

write.as/danielgil/que-diu-de-

L'home d'ulls d'un color gris tossudament cendrós, ha deixat ancorada la seva mirada cansada just en aquell moment precís i exacte en què veu caure les gotes de pluja de forma horitzontal. I ha deixat també clavada la seva mirada esgotada just en aquell moment concret i únic en què un penya-segat és una fina línia horitzontal en l'horitzó, límit entre moments presents i possibles i incerts i ficticis futurs.

danielgil.page/les-gotes-de-pl

Mostra els més vells
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.