Segueix

Porto empadronat al poble on visc actualment uns 26 anys. D'aquests 26 anys en vaig passar 13 fora del país, en un altre continent. Vaig tornar al poble ara fa quasi 2 anys i aprofitant que no tenia feina vaig començar a fer un master d'informàtica.
Va passant el temps i malauradament en ninguna de les empreses on he enviat el meu CV hi ha una oportunitat laboral (acostumen a respondre coses com "gràcies pel teu interés per treballar amb

nosaltres però tot i que tens molta experiència en bla bla bla i el teu CV demostra la teva gran vàlua, no ets el perfil que busquem").
Així, aquest 2020, surt a l'ajuntament del poble una convocatoria per a promoció interna de 3 auxiliars administratius administratius, i una vacant per a auxiliar administratiu.
Donat que a l'ajuntament hi ha només 3 aux. Administratius i es presenten a les places per a administratius, tots 3 són promocionats i amb exel.lents qualificacions.

Per a la vacant d'aux. Adm., cal postular-se preferentment des de la web de l'ajuntament i adjuntar la documentació requerida. Doncs bé, jo que m'hi apunto i adjunto tota la documentació necessaria.
Ahir dijous 20 va sortir la llista de descartats i la llista de candidats que passen a la següent fase.
Jo no surto a cap llista. Simplement m'han ignorat. Ara em toca anar a reclamar.
En fi, cal no rendir-se

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.