M'encanta veure que poc a poc s'afegeix més gent per omplir la llista de @partit_pirata a les europees. Si creus que pots ajudar-nos a bastir una bona candidatura per dur a Europa el mandat de l'u d'octubre, apunta't! t.co/xLZwB7D90Z

He formalitzat avui la meva candidatura a les primàries de @partit_pirata, amb l'objectiu d'ajudar al candidat que surti com a cap de llista. Ajudaré a dur un pirata a Europa en nom de l'antirepressió, els drets humans i el mandat de l'u d'octubre.

Ens presentem a les europees i molts us pregunteu qui som. Descobriu-nos i compartiu-nos amb el nostre ideari, sobre el que es basarà el nostre program electoral: pirata.cat/el-partit/ideari/

Pirates de Catalunya anuncia la seva intenció de presentar-se a les eleccions europees de 2019 amb una candidatura antirrepressiva, que reconegui el resultat del Referèndum del : pirata.cat/bloc/pirates-de-cat

🔴 | Aquest dimecres ens veiem al Teatre Poliorama per cridar ben fort que davant de les retallades socials i de llibertats civils, ens alcem tossudament! Us hi esperem! 🏴‍☠️

pirates! Ja tenim lloc confirmat per la reunió de l'Assemblea General d'aquest dissabte 27 d'octubre: el Casal Popular 3 Voltes Rebel de Barcelona. Us hi esperem a partir de les 11!

Recordem i respectem el i el mandat de l'u d'octubre. @Govern, feu efectiva la ! O hem de preparar els nostres vaixells i dirigir-nos al Parlament?

Foto de @JordiBorras@twitter.com

Kvar homoj, du usonuloj kaj du ĉinuloj, en la neĝejo. Nenion audas. Kvar hispanuloj en la neĝejo, ĝi estas la fino de la trankvilo.

En aquest treu els teus colors, i digues orgullós que tu també ets un pirata. Feliç Dia de l'Orgull!

amichs e amats! al ĉiuj! Res millor que un cafè al balcó prenent la fresca? Sí, un cafè al balcó prenent la fresca quan t'has llevat al costat d'un àngel.

El meu es diu @Mabel, i al seu costat el de la guarda és un inútil.

fedivers! al ĉiuj! Comencem el dia, i fem que sigui un gran dia!

No només cal una Europa més justa i garant dels Drets Humans bàsics, també cal una Europa que aposti per Internet com un espai de llibertat alarge de lobbies. L'hem de salvar, entre tots.

@merce Hola! Ho sabem de primera ma, ja que un dels investigats que han estat absolts ha estat el nostre Coordinador General, @epineda. Ara estudiem accions legals contra la policia nacional. seguirem informant!

fedivers! al ĉiuj! Animem-nos a fer servir la xarxa fediversal!

amichs e amats! al ĉiuj! avui el sol pica de valent, però amb aquesta primavera que tenim, qui sap si a la tarda hi haurà tempestes! De moment, a gaudir-lo!

amichs e amats! geamikoj! Si mai penseu que aneu enrera, tranquils: esteu agafant embranzida.

fedivers! Ja esteu tots seguint el ple de moció de censura?

No em culpei per fer- ho. sóc un fan de la política!

a tothom! al ĉiuj! No, no us tinc abandonats, tinc una mà de feina impressionant! I un aniversari per acabar de muntar! Que vinguin els confettis, els globus i la xerinola!

Show more
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.

*** Registre: per alguna raó no és possible utilitzar adreces de correu de Microsoft (hotmail.com, live.com, outlook.com, msn.com). Microsoft rebutja sense motiu els correus de verificació que envia mastodont.cat. Disculpeu les molèsties.