Enric Pineda ha impulsat
Felicidades @iune  https://gnusocial.cc/attachment/164206 Bonito cartel para !jornadaslibresII @jtlibres están a tope. Nosotras también tenemos una propuesta para participar verdad @spectrumgirl @ondiz @kitty @ameba @noriko @desidia ...... estamos encantadas de volver a vernos.
Enric Pineda ha impulsat

Després de molt de temps sense aparèixer per aquí, torno poc a poc a la meva vida digital, blog inclòs: enricpineda.cat/de-tornada/

Enric Pineda ha impulsat
Enric Pineda ha impulsat

Com es treballa a favor de la llibertat d'expressió a Internet? Parlem de censura, i de com revertir-la a la xarxa amb tecnologies com IPFS.

Us sona? La vam fer servir per clonar la web del referèndum del Primer d'Octubre. Si el Gobierno ens censura, nosaltres actuem!

Avui estic al @sobtec aprenent sobre sobirania tecnològica. Apoderament digital, fedivers, experiències d'administració digital... Si ens trobem, parlem?

Enric Pineda ha impulsat

Pirates de Catalunya adopta en la seva totalitat les 47 propostes d' @apoderadigital i treballem per implementar-les arreu. Treballem per una República tecnològicament apoderada, per les persones.

Enric Pineda ha impulsat

Ja som 200 pirates a Mastodon! Ens ajudeu a ser molts més? 😉 Retoot i escampem les xarxes lliures arreu!

Enric Pineda ha impulsat

Defeneram eth mandat dera u d'octobre, era democracia dirècta e es drets umans, era cultura liura e un Internet liure e segur. E tu, ja sabes qué votaràs eth pròplèu 26 de mai?

A Sabadell els Pirates hem vingut per quedar-nos. Vens a fer política amb nosaltres?

Enric Pineda ha impulsat

Veient el Sense Ficció dedicat a . Una farsa de judici, un muntatge descarat, i les vides d'uns joves canviades per sempre.

Enric Pineda ha impulsat
Enric Pineda ha impulsat

Tinc moltes xarxes socials i totes molt desaprofitades. Ja caldrà que m'assegui a fotre ordre a tot això.

a tot això, hola ! I'm back!

Enric Pineda ha impulsat

Aquest diumenge a les 20h, concentració de suport a . Aturem el genocidi turc contra el Kurdistan! Defensem la revolució democràtica de Rojava!

Enric Pineda ha impulsat

Pirates! Aquest dissabte hi ha Reunió de l'Assemblea General, al Casal Popular Tres Voltes Rebel presencialment, i en remot via . I l'agenda ve força plena: municipals, europees, votacions... i sorpreses! Vine!

M'encanta veure que poc a poc s'afegeix més gent per omplir la llista de @partit_pirata a les europees. Si creus que pots ajudar-nos a bastir una bona candidatura per dur a Europa el mandat de l'u d'octubre, apunta't! t.co/xLZwB7D90Z

He formalitzat avui la meva candidatura a les primàries de @partit_pirata, amb l'objectiu d'ajudar al candidat que surti com a cap de llista. Ajudaré a dur un pirata a Europa en nom de l'antirepressió, els drets humans i el mandat de l'u d'octubre.

Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.