Com es treballa a favor de la llibertat d'expressió a Internet? Parlem de censura, i de com revertir-la a la xarxa amb tecnologies com IPFS.

Us sona? La vam fer servir per clonar la web del referèndum del Primer d'Octubre. Si el Gobierno ens censura, nosaltres actuem!

Avui estic al @sobtec aprenent sobre sobirania tecnològica. Apoderament digital, fedivers, experiències d'administració digital... Si ens trobem, parlem?

Pirates de Catalunya adopta en la seva totalitat les 47 propostes d' @apoderadigital i treballem per implementar-les arreu. Treballem per una República tecnològicament apoderada, per les persones.

Ja som 200 pirates a Mastodon! Ens ajudeu a ser molts més? 😉 Retoot i escampem les xarxes lliures arreu!

Defeneram eth mandat dera u d'octobre, era democracia dirècta e es drets umans, era cultura liura e un Internet liure e segur. E tu, ja sabes qué votaràs eth pròplèu 26 de mai?

A Sabadell els Pirates hem vingut per quedar-nos. Vens a fer política amb nosaltres?

Veient el Sense Ficció dedicat a . Una farsa de judici, un muntatge descarat, i les vides d'uns joves canviades per sempre.

Tinc moltes xarxes socials i totes molt desaprofitades. Ja caldrà que m'assegui a fotre ordre a tot això.

a tot això, hola ! I'm back!

Aquest diumenge a les 20h, concentració de suport a . Aturem el genocidi turc contra el Kurdistan! Defensem la revolució democràtica de Rojava!

Pirates! Aquest dissabte hi ha Reunió de l'Assemblea General, al Casal Popular Tres Voltes Rebel presencialment, i en remot via . I l'agenda ve força plena: municipals, europees, votacions... i sorpreses! Vine!

M'encanta veure que poc a poc s'afegeix més gent per omplir la llista de @partit_pirata a les europees. Si creus que pots ajudar-nos a bastir una bona candidatura per dur a Europa el mandat de l'u d'octubre, apunta't! t.co/xLZwB7D90Z

He formalitzat avui la meva candidatura a les primàries de @partit_pirata, amb l'objectiu d'ajudar al candidat que surti com a cap de llista. Ajudaré a dur un pirata a Europa en nom de l'antirepressió, els drets humans i el mandat de l'u d'octubre.

Ens presentem a les europees i molts us pregunteu qui som. Descobriu-nos i compartiu-nos amb el nostre ideari, sobre el que es basarà el nostre program electoral: pirata.cat/el-partit/ideari/

Pirates de Catalunya anuncia la seva intenció de presentar-se a les eleccions europees de 2019 amb una candidatura antirrepressiva, que reconegui el resultat del Referèndum del : pirata.cat/bloc/pirates-de-cat

🔴 | Aquest dimecres ens veiem al Teatre Poliorama per cridar ben fort que davant de les retallades socials i de llibertats civils, ens alcem tossudament! Us hi esperem! 🏴‍☠️

pirates! Ja tenim lloc confirmat per la reunió de l'Assemblea General d'aquest dissabte 27 d'octubre: el Casal Popular 3 Voltes Rebel de Barcelona. Us hi esperem a partir de les 11!

Show more
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.

*** Registre: per alguna raó no és possible utilitzar adreces de correu de Microsoft (hotmail.com, live.com, outlook.com, msn.com). Microsoft rebutja sense motiu els correus de verificació que envia mastodont.cat. Disculpeu les molèsties.