Avui a les 18:30 hi ha una interessant xerrada sobre la llengua aragonesa a càrrec de @jorge_pueyo95@twitter.com. La xerrada serà a l'Ateneu Barcelonès i, si us interessa i hi assistiu, potser ens acabem trobant i tot.

Hodiaŭ je la 18a okazas interesa prelego pri la aragona lingvo, prelegota de Jorge Pueyo, en Ateneu Barcelonès. Se vi ĉeestos eble ni renkontiĝos ĉi tie!

amichs e amats! Avui toca feinejar a casa i res millor que fer-ho amb el 33 Revolucions de Lanova Ràdio i les seves encertades covers de temes clàssics:

33 revolucions - 33 revolucions undercover 8x02 - 'Arxiu de versions Vol. 2'

podcasts.google.com/feed/aHR0c

La meva opinió sobre la JEC, en Torra, en Junqueras, i demés:

Veient el primer capítol dels Dibushits de l @alexsantalo@twitter.com mentre plego roba. Que no se'm perdi l'esperit friki mentre faig de marujo.

Amb una intro amb la música de "Ant Man" i música de fons de Star Wars. Veieu-lo a youtu.be/WqScW5kpGvY!

A Sabadell els Pirates hem vingut per quedar-nos. Vens a fer política amb nosaltres?

a tothom, al ĉiuj! Kiam oni konscias, ke hieraŭ oni ne konektis la poŝtelefonon kaj hodiaŭ ĝi ne havas energion.

És curiós com partits xenòfobs i feixistes tenen veu en espais públics de TV3, mentre agredeixen a gent gran i ataquen la llibertat d'expressió arrencant llaços i creus grogues, i gent com els Pirates som constantment deixats a banda. Jo vull !

Ĉu vi volas renkontiĝi kun uzantoj de alternativaj socialaj retoj, kiel Mastodon, Diaspora, ktp? Do venu la venonta ĵaudo al la renkontiĝo en Barcelono!

mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.