La pluja de les últimes hores ha remogut els sediments del Gaià, però els inquilins de la resclosa no semblaven gaire amoïnats, aquest migdia!

Moment de pausa per dinar. Cinc mesos després, per fi ens hem pogut retrobar tot el dia al Catllar per fer una nova assemblea presencial de la cooperativa. Seguim! 💪🏻

...més tard alguns membres de la cooperativa vam participar en la jornada de voluntariat ambiental, organitzada per l'Associació Mediambiental La Sínia, de retirada de vegetació (boga) de la resclosa i de coneixement d’alguna fauna (tortugues, crancs) que hi habita. Interessant! 👌

Mostra el fil

Aquest cap de setmana vam fer una trobada amb persones interessades a formar part del nostre projecte de cohabitatge cooperatiu. Ja queda menys per acabar de completar el grup de residents de la Nau Nova!

👋 Hola món! Aquest serà el compte al de La Fàbrica de la Transició, un projecte de cohabitatge cooperatiu i molt més, ubicat al municipi del Catllar.
📢 Seguiu-nos per a tenir-ne notícies, així com per altra informació sobre transició econòmica, ecològica i social, cohabitatge i comunitats intencionals.
🏁 El 5 de juny la Comissió d'Urbanisme de Tarragona va donar llum verda al pla necessari per tirar endavant el projecte, així que estem ben en marxa!

mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.