@sisco “—Hi ha fibra de la Xfocat (la Xarxa de la Generalitat) gestionada per Telefònica i que arriba a tots els municipis. Aquesta xarxa no és accessible perquè s’incompleix un contracte entre la Generalitat i Telefònica pel qual s’hauria de poder disposar-ne sota preus públics i regulats (hom es pregunta de quina manera a la Generalitat volen fer República si no són ni capaços de fer complir un contracte a l’Íbex 35). ”

@ferranrego

La nació digital que no existeix vilaweb.cat/noticies/mobile-wo opinió contundent de @ferranrego molt adient ara que s'apropa el «sacrosant» MWC

The new tumblr inspired "micro" UI is ready! It will be released with federation support. #pixelfed #tumblr

Ara a mastodont.cat també acceptem faircoins!
Si vols ajudar al manteniment d'aquesta instància tens les adreçes a:

mastodont.cat/about/more

Qualsevol ajuda és benvinguda!

#HelloWorld! As active members of the open-source community, ProtonMail supports open source projects like Mastodon. Mastodon’s decentralized nature reminds us of the days when the Internet was free and not under the control of a few monopolist giants. Our followers can look forward to toots about service updates, new projects, and news on privacy.

mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.

*** Registre: per alguna raó no és possible utilitzar adreces de correu de Microsoft (hotmail.com, live.com, outlook.com, msn.com). Microsoft rebutja sense motiu els correus de verificació que envia mastodont.cat. Disculpeu les molèsties.