Bones a tots!

Sóc un usuari nou a Mastodont. He obert un compte per recollir informació relacionada amb els incidents del referendum de l'1 Octubre. Estic treballant en el meu projecte final de màster 'Referendum Medialogs' en el qual investigo les pràctiques de bloqueig, distribució i desinformació que es van produir al voltant d'aquest conflicte. Estic desenvolupant una Mediawiki per organitzar documentació digital, i que inclou revisions d'articles de premsa generats amb Diffengine.

Segueix

El web s'està actualitzant, així i tot podeu accedir-hi a través de referendumedialogs.referata.com a on trobareu una selecció d'aquest material. També podeu entrar al servidor pzwart1.wdka.hro.nl/~franc/yea on trobareu totes les revisions classificades per diari (començant a mitjans d'Octubre fins al Març).

Estic intentant contactar amb usuaris, activistes, organitzacions, etc., que puguin contribuir proporcionant material relacionat amb l'1 d'Octubre. Poden ser textos, assaigs, entrevistes, una conversació online, gravacions, material audiovisual, etc. Qualsevol cosa.

Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració, contacteu-me per qualsevol dubte!

@fg a la llista no hi es el naciodigital.cat? S'hi van explicar un munt de coses dels atacs d'anonymous, de com es va salvar informaticament l'1-O o de les webs mirall. Segur que fas una tesi tu? Qui ets?

@merce Hola Mercè, moltes gràcies per la recomanació, crec que tinc alguns del Nació Digital capturats dins einnews-multiplefeeds, però en aquell moment vaig fer una petita selecció i aquest no el vaig incloure. Algun article en concret que hem puguis enllaçar? La tesi la imprimeixo en dues setmanes.

@merce molt bona, aquesta ja la he vist. De fet he vist la conferència del Matthias i estic en contacte amb ell per una possible entrevista! tinc l'enllaç a la wiki del projecte, referendumedialogs.referata.co vaig a fer un cop d'ull a l'autora doncs, gràcies.

@merce oh i en quant la tesi estigui impresa t'aviso.

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.