Bones a tots!

Sóc un usuari nou a Mastodont. He obert un compte per recollir informació relacionada amb els incidents del referendum de l'1 Octubre. Estic treballant en el meu projecte final de màster 'Referendum Medialogs' en el qual investigo les pràctiques de bloqueig, distribució i desinformació que es van produir al voltant d'aquest conflicte. Estic desenvolupant una Mediawiki per organitzar documentació digital, i que inclou revisions d'articles de premsa generats amb Diffengine.

El web s'està actualitzant, així i tot podeu accedir-hi a través de referendumedialogs.referata.com a on trobareu una selecció d'aquest material. També podeu entrar al servidor pzwart1.wdka.hro.nl/~franc/yea on trobareu totes les revisions classificades per diari (començant a mitjans d'Octubre fins al Març).

Segueix

Estic intentant contactar amb usuaris, activistes, organitzacions, etc., que puguin contribuir proporcionant material relacionat amb l'1 d'Octubre. Poden ser textos, assaigs, entrevistes, una conversació online, gravacions, material audiovisual, etc. Qualsevol cosa.

Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració, contacteu-me per qualsevol dubte!

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.