Follow

@merce Hola Mercè, he fet un cop d'ull als teus articles del Nació Digital, em preguntava si també els has publicat en anglès? Alguns ja els vaig utilitzar i traduir, per exemple referendumedialogs.referata.co . Hi ha informació que em sería útil per contextualitzar i introduir el projecte amb claredat, i tu tens coneixements sobre els mètodes de censura i distribució. Tens alguna suggerència, o article que em pugui servir per contextualizar el referendum? potser la teva opinió mateixa?

@fg no estan traduits els meus articles. Quan tingui un moment em miro les teves traduccions :) quant a contextualitzar seria millor que parlessis amb Matthias que es va currar molt la presentacio, te mes clar com va anar i tema tecnic. D'article meu et diria el de com van ser els ciberatacs contra el referendum q tambe me'l vaig currar. Si necessites mes, cap problema, DM.

Sign in to participate in the conversation
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és un servidor en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.
Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.
Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.
Mastodon és per a les persones. No és pas pels anunciants ni pels recol·lectors de dades.