@gabvp D'una banda és evident que és Putin qui ha decidit atacar.
D'altra banda és massa fàcil decidir que tot lo dolent que fa l'exèrcit rus és cosa de Putin i ignorar les barbaritats que fan els Azov i altres batallons ucranians mentre Zelenski ens va donant lliçons de moral país a país.

@Zorion Estic convençut que les tropes russes han comès atrocitats i crims injustifificables.
Estic convençut que les tropes ucraïneses han comès atrocitats i crims injustifificables.
Crec que la invasió russa d'Ucraïna (més enllà del Donbas) és un error i no hi veig justificació.
També crec que "occident" (🇺🇲 🇪🇺) és responsable d'haver provocat a Rússia amb l'expansionisme injustificat de l'OTAN fins a les portes de Rússia. Bombers i piròmans alhora. ⬇️

@Zorion Crec que les sancions a Rússia imposades per "occident" (🇺🇲🇪🇺) comporten unes conseqüències que, qui més les pateix, són les classes populars russes i europees (preu de la llum, del gas, del petroli, escassetat de productes, inflació...).
Crec que és molt greu quan se'ns prohibeix l'accés a unes determinades fonts d'informació (RT, Sputnik) i gairebé el 100% del que s'emet per terra mar i aire només conté la versió d'un costat de la barricada. Ens tracten com a menors d'edat.

@gabvp @Zorion Afegiria que el món occidental seria més creïble en la intolerància a les agressions per part de Rússia si actuessin igual amb la resta de conflictes… Només cal veure el que ha passat amb Marroc i el Sàhara aquesta setmana.

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.