Nou article a Gametalia!! 😋

Els peixos elèctrics emeten descàrregues que poden estabornir la presa o, fins i tot, matar-la. Però també utilitzen l'electricitat per seduir potencials parelles sexuals. Envien missatges d'amor que et posaran els pèls de punta...

gametalia.cat/2022/05/05/missa

Ja tenim una nova entrada a Gametalia, aquesta vegada amb una perspectiva una mica diferent, on m'allunyo de la biologia per centrar-me en la psicologia humana. "Per fi la ciència busca millorar els nostres orgasmes!" és un article que aprofundeix en la sexualitat humana i el plaer. Us heu plantejat mai si els vostres orgasmes podrien ser millors?

gametalia.cat/2022/03/31/per-f

Nova entrada a Gametalia! 😋 <El rellotge biològic sempre va “a tempo”?>

A la tardor cauen les fulles caduques, els ossos hibernen quan arriba el fred, les dones ovulen un cop al mes i la melatonina es dispara cada nit. La vida està programada i sembla que tot procés tingui el seu propi "tempo". Però és sempre així? Què passaria si el rellotge biològic decidís fer una pausa i descansar?

gametalia.cat/2022/02/11/el-re

Hola! Sóc nova a Mastodont i m'he creat aquest perfil per ensenyar-vos el meu blog anomenat Gametalia.

Gametalia prové de la fusió de dues paraules: Gàmeta i Animalia. Aquest blog recopila un ampli ventall de curiositats sobre la reproducció en el regne animal.

Us convido a acompnayar-me en aquest projecte dedicat al motor de la vida. Espero que el gaudiu tant com ho faig jo! 😋

➡️ gametalia.cat/mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.