Ui! Sembla que ja esteu tots dormint. Doncs, apa, bona nit.

No sé com us pot agradar el futbol: comparat amb el
Quiddich és una caca de vaca.

Mentre celebreu el Dia Comercial del Pare, jo estic en casa, ben estirat al sofà —sense ningú que me'l dispute— i veient 'Harry Potter e il Principe Mezzo Sangue' amb una gran copa de vi al costat.

... diuen que el nou repte viral d'internet és ecològic... que cal netejar el món de deixalles... amb les etiquetes "trashtag" i "basurachallenge"... dues fotos demostren l'abans i el després per millorar la natura ... la meua aportació: primer mostre el fem... i després la merda netejada...

Si per evitar la difusió de "fake news", hem de confiar en el control que en facin les grans empreses com google i facebook, i amb la colaboració d'entitats privades i governs...vol dir dues coses:
-Ens monitorejaràn més encara si es pot
-Ens manipularàn més encara, si es pot!
O tenim seny i ens atoprotegim, o estem venuts. I tot i així..ho estem.

L' convida grups que treballin en torn de les tecnologies lliures, ciutadania organitzada, ONGs i mitjans, el proper dj. 28 de març a la @lleialtec a discutir solucions tecnològiques per a l'autodeterminació i l'autonomia a Internet. Registra't gratuïtament a equalit.ie/infracon/
S'agraeix difusió!

Són les 5.25 i encara estic despert. Ara que me'n vaig a dormir, no sé si dir-vos "bona nit" o "Bon dia".

El millor serà un comiat "a la valenciana":

—Xiquets i xiquetes: au!

Il @ComuneMontelupo@twitter.com (FI) ha scelto di passare al #softwarelibero. I benefici? Un risparmio di 15.000 euro già dalle prime fasi di progetto e la possibilità di coinvolgere i cittadini nei processi di innovazione comune.montelupo-fiorentino.fi
[Foto di Valerio Bozzolan, CC BY-SA 4.0]

El Fòrum Gastronòmic prescindeix de l'empresa de Jami Matamala, l'amic de Puigdemont
Incatis es queda sense un dels seus principals clients
diaridegirona.cat/catalunya/20
El 22,23,24 de març es fa B-Travel on hi ha B Delicious gestionat per l'empresa de Jami Matamala guia.barcelona.cat/detall/b-tr. Prego fer difusió. Una persona que ha donat la cara i més per el procés s'ha d'ajudar. Gràcies.

Show more
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.

*** Registre: per alguna raó no és possible utilitzar adreces de correu de Microsoft (hotmail.com, live.com, outlook.com, msn.com). Microsoft rebutja sense motiu els correus de verificació que envia mastodont.cat. Disculpeu les molèsties.