Apa, xiquets i xiquetes, bona nit. I si demà us deixeu caure per Barcelona, per la mani per la llibertat d'Internet, allí m'hi trobareu, lluitant per mantenir :mastodon: lliure d'impertinències disfressades de defensa dels drets d'autor.

Hola @partit_pirata acabo de fer un donatiu per a la campanya però si us plau, vosaltres (nosaltres) sigueu (siguem) diferents de la resta i oblideu (oblidem) aquesta comèdia nefasta i funesta del desdoblament de gènere

I quan la JEC els obligue a llevar aquesta (que ho farà), podrien posar-ne una que diga només «DEMOCRÀCIA».

I quan la JEC els obligue a llevar-la (que també ho farà), podrien posar-ne una tercera totalment en blanc. I també ens la faran llevar.

Es veu que alguna web que he visitat m'ha obert una pàgina de publicitat una mica inesperada:

floristeriadeltanatorio.es/

Mira que tinc mala sort: el tanatori de MADRID !!!!

Si van rodar
Free Willy
Free Willy 2
Free Willy 3 i
Free Willy 4
voldrà dir que aquest Willy no seria gaire espavilat, si sempre el tornaven a enxampar, oi?
🤔 🤔 🤔 🤔 🤔

Ara bé: per què es presenta com a sèrie per a majors de 16 anys si no hi ha cap cadàver, cap assassinat, cap matança, cap tiroteig? Les pel·lícules que ara anomenen «d'acció» van plenes de violència i, tanmateix, no solen anar marcades amb una recomanació d'edat tan extrema, sinó, normalment, com a desaconsellades per a menors de 12 anys? Quina merda de valors volen transmetre als vostres fills?

2/2

Acabe de veure la sèrie «Butterfly» (de només tres episodis) i m'ha semblat una forma molt suau de presentar el drama que pateix un preadolescent transgènere. Amb «suau» vull dir que s'ha optat per una versió sense gaire violència, amb genitors que tracten de fer front a la situació de la millor manera possible (dins de llurs possibilitats i de llur desconeixement), amb serveis socials i educatius que no l'abandonen i, ai, final feliç (tan de bo fos sempre així).

1/2

Em sembla en que som molts, els que estem , com diu Vicent Partal vilaweb.cat/noticies/farts-edi
No és normal que la Generalitat de Catalunya utilitze el famós "Llibreta Pèsols Prolífics" en lloc de plantar cara.

Farts - Editorial de VilaWeb

Em costa d'entendre per què els representants que vam votar el 21-D són tan incapaços de fer la feina que els vam assignar

vilaweb.cat/noticies/farts-edi

Ui! Sembla que ja esteu tots dormint. Doncs, apa, bona nit.

No sé com us pot agradar el futbol: comparat amb el
Quiddich és una caca de vaca.

Mentre celebreu el Dia Comercial del Pare, jo estic en casa, ben estirat al sofà —sense ningú que me'l dispute— i veient 'Harry Potter e il Principe Mezzo Sangue' amb una gran copa de vi al costat.

... diuen que el nou repte viral d'internet és ecològic... que cal netejar el món de deixalles... amb les etiquetes "trashtag" i "basurachallenge"... dues fotos demostren l'abans i el després per millorar la natura ... la meua aportació: primer mostre el fem... i després la merda netejada...

Si per evitar la difusió de "fake news", hem de confiar en el control que en facin les grans empreses com google i facebook, i amb la colaboració d'entitats privades i governs...vol dir dues coses:
-Ens monitorejaràn més encara si es pot
-Ens manipularàn més encara, si es pot!
O tenim seny i ens atoprotegim, o estem venuts. I tot i així..ho estem.

Show more
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

mastodont.cat és una instància en català de la xarxa social Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

Mastodon és descentralitzada i de programari lliure.

Mastodon és dels humans i no dels algoritmes ni dels interessos de corporacions.

Mastodon és per als humans, en comptes dels anunciants i recol·lectors de dades.

*** Registre: per alguna raó no és possible utilitzar adreces de correu de Microsoft (hotmail.com, live.com, outlook.com, msn.com). Microsoft rebutja sense motiu els correus de verificació que envia mastodont.cat. Disculpeu les molèsties.