Segueix

«Programari lliure, cultura lliure, xarxes lliures, desgooglearització...»

Una reflexió (que va començar a un poble de 40 habitants, a la província de Sòria) sobre un possible itinerari per tenir cada cop major control sobre les nostres dades. Per Giorgio Grappa.

jordimonteagudo.cat/?p=5344

cc/ @editora @xrasl @Notxor @ekaitz_zarraga @jordila

@editora
Hola, @kim ! Oi que havies proposat un logo per al Fedifers? Mira a veure si és el que he inclòs en l'article aquest: jordimonteagudo.cat/?p=5344

Almenys, aquesta era la meua intenció, difondre el logo que havies fet 😃

@giorgiograppa @xrasl @Notxor @ekaitz_zarraga @jordila oh, quines bones reflexions i quins bons records de la trobada a Ciria... com sempre diu Andoni... per quan la propera? :)

@editora
Per mi, a partir de la primavera, que em fa por conduir amb neu. I, qui sap? Potser aleshores podria tenir preparat algun tema i fer-ne una xarrada 😇😇😇😇
@xrasl @Notxor @ekaitz_zarraga @jordila

@Notxor @giorgiograppa @xrasl @ekaitz_zarraga @jordila sí, cualquier cosa que se organice en Soria, y más a las faldas del Moncayo, tiene que ser ya entrada la primavera, eso seguro, que si no, no podemos dejar a Jordila durmiendo en el granero, con lo que a él le gusta :)

@editora
Y el temario gastronómico: que no se nos olvide el temario gastronómico!
@Notxor @xrasl @ekaitz_zarraga @jordila

@giorgiograppa correcte es el logo propossat, haig de fer una correcció, jo vaig iniciar el procés del logo fent un emoji custom per mastodont.cat, el logo el va fer @nestort i crec que el va propossar a la wikipedia com a proposta pel fediverse @FrancescGali si no m'equivoco, en fi va ser una cadena de col·laboracions. ;)

Bon article ;)

@editora

@kim
Gràcies per la puntualització, Kim. Bé, doncs, amb el teu toot, crec que @nestort i @FrancescGali ja queden informats de com anem promovent el logo (si és que no havien vist encara l'article), a base de fer-lo servir :-)

@editora

@kim @editora @FrancescGali @nestort @giorgiograppa És molt bonic! :) Nosaltres també l'hem fet servir al text "FEDIVERSE, xarxes socials lliures i ètiques" que vam difondre al primer Berenar Tecnològic. Esperem que gaudiu de la lectura: https://tec.lleialtat.cat/divulgacio/fediverse

@lleialtec gràcies per la difusió. Precisament volia parlar amb vosaltres per estudiar la possibilitat de vincular aquests textos de difusió amb el projecte de Viquillibres. Per augmentar-ne la difusió a semblança del manual d'Activisme i ús de les TIC.
ca.wikibooks.org/wiki/Activism

@giorgiograppa @nestort @kim @editora

@FrancescGali Molt interessant! Ens podries escriure a info@tec.lleialtat.cat i quadrem data per trobar-nos? @editora @kim @nestort @giorgiograppa

@lleialtec

Uoooooo! Ja me l'havia descarregat, però encara no havia tingut temps per llegir-lo. Clar, concís i complet: em sembla un gran treball, molt ben estructurat i molt ben redactat.

Mentre el llegia, pensava que caldria difondre'l d'una manera més activa: respon a molts dels interrogants de qualsevol debutant en les xarxes lliures; amb la Bibliografia, obre camins a una comprensió més profunda... Molt bo!

Gràcies!

@nestort @FrancescGali @kim @editora

Òndia! S'està traduint el text al gallec! Mil gràcies, companyes!
Per si algú més vol ajudar, aquí el pad: https://pad.lleialtat.cat/p/fediverse-gl :) @giorgiograppa @editora @kim @FrancescGali @nestort
Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.