Segueix

Si anit no vau perdre el temps mirant el «debat», felicitats.

Si teniu curiositat per saber que hi va passar, us recomano el resum que n'ha fet el gran Ramón Cotarelo (cal ser molt GRAN per a fer un resum amé, divertit i brillant d'un debat que, supose, va ser avorrit, groller i gris):

cotarelo.blogspot.com/2019/04/

Ah! parlant del «debat»: és aquesta nit el «partit de tornada»? Vinga, valents, a veure qui se'l mira i ens en fa un altre resum!

Mostra el fil

@giorgiograppa el vaig veure i va ser tal com diu Cotarelo. Iglesias menja a part, no va entrar en les bronques estúpides dels altres tres i el seu nivell és més elevat.
Els poders fàctics saben en realitat el que fan posant a aquests titelles de candidats a “Presidente” o també tenen el mateix lamentable nivell?

@spla Aquesta és la pregunta del milió! Tanmateix, el que a mi em preocupa és: els espectadors són conscients del que han vist? s'han adonat del que significa votar a aquests elements? Diumenge a la nit coneixerem la resposta...

@giorgiograppa @spla jo diria que donen per fet que no cal tindre nivell per presidir ñ de fet la gent heu rebutja tota la feina la fan difamant i inventant histories de no ser així com es podria acceptar aço que tenim com democracia i seguir votant a corruptes i fer-ho amb total normalitat?.

@Tnkt
Això del nivell necessari ja ho vam tindre clar amb el Mariano, sí: qualsevol moniato pot presidir Ñ. Pobra Ñ, per cert.
@spla

@giorgiograppa @spla jo crec que deurien fer un psicotecnic per a poder votar.

@giorgiograppa @Tnkt @spla Hi ha en general una profunda degradació del nivell del discurs, de la complexitat, sumat a una actitud animal d'agressivitat, soroll, marcar territori, i d'apel·lacions a les emocions més baixes com la por. Polítics, mitjans de comunicació i plataformes i pàgines web mal anomenades xarxes socials hi treballen a ple rendiment. Tot fa olor a guerra i violència, si ens quedem amb aquest panorama. Hi ha més que això, afortunadament. Espero que suficient.

@nestort @giorgiograppa @spla el fet de que els governs de ppsoe hagen durat tants anys al poder malgrat corrupció etc i la gent encara els vote de cara a un canvit real com pense tots voldriem no ho veig i mes en el clima prebelic que han instalat.

@giorgiograppa no, no s’adonen del que voten. En absolut. Si ho fessin, cap d’aquests candidats seria Presidente.
Però no en tenen la culpa, reben informació manipulada.

@spla
Tots rebem la mateixa informació manipulada, també a Catalunya. L'única diferència seria TV3, però, en realitat, també fa molt de temps que vaig deixar de veure-la perquè no era gaire millor que la resta. Aleshores?... Bo, és un misteri: com ens en salvat, tants catalans i no catalans, dels efectes de la manipulació informativa? 🤔

@giorgiograppa a TV3 i Catradio encara es parlen de coses impensables en els mitjans espanyols. Deu ser la demanda.

@spla @giorgiograppa si aconseguirem fer un mitja de comunicació de qualitat entre tv3 À ib3 tan sols un canal fet en comú seria l'ostia

@Tnkt
Però ja sabem que Ñ farà el possible, siga legal o no, per impedir-ho.
@spla

@giorgiograppa @spla ja...jo vullc ser optimiste total vaig a pagar igual! però vorem...

@Tnkt
Sí! 😂 😂 😂 😂 😂 😂 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

@giorgiograppa si despres costa tornar a fer eleccions men vaig a frança!😂

@Tnkt
Doncs, si camí de França passes pel Vendrell, passa't a veurem i farem una cerveseta 🍻 😁

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.