Per cert, avui és el darrer dia de les meues : demà torne a la normalitat; bé, normalitat...

Estic preparant una activitat per als alumnes de 4t ESO, per a la setmana vinent. Quan l'haja passada als meus grups, la publicaré al bloc, per si a algú li resulta d'utilitat. És una cosa tan senzilla com fer una redacció; però els qui em coneixeu ja sabeu que serà qualsevol cosa tret de... normal.

😏

Segueix

Una pregunteta: com es desenvolupen la imaginació i la creativitat? Són dues eines imprescindibles per al docent, però, dissortadament, a la Universitat no ens ensenyen ni a tenir-ne ni a crear-la.

S'admeten suggerències.

· · Web · 1 · 1 · 0

En broma, en broma, m'he emocionat: ja tinc la feina per als meus 4ts d'ESO per les properes tres setmanes.

Ara, que algú dels meus 115 alumnes es moleste a fer-la o que jo haja treballat aquesta nit més que tots ells junts, està per veure. Siga com siga, jo ja he complit amb la meua obligació.

Bona nit, companys de reclusió.

@Moixaina
Han de construir un text expositiu sobre el tema que vulguen d'entre tres que els he oferit. Dit així sembla molt normal, oi? Doncs, d'això, res! Quan els l'hagi passat, en penjaré l'enunciat complet al meu blog de classe (un blog que tinc abandonat des que em vaig passar al Moodle, però que ara em vindrà molt bé). Això sí, allí publique amb pseudònim, fent-me passar per un professor seriós i totes eixes coses 🤷‍♂️.

@giorgiograppa mmmmm... seria interessant donar un cop d'ull a aquest blog hehe

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.