Ronda de #sentires #confinados ?

{ llevo la mañana como gato encerrrado... moviendo cosas de acá para allá }

Y

vecinas , y vosotras ?}

a ver si me focalizo...

PD: y luego... al anochecer ... seguimos en el #cyberBar =

@jordila
Ah, per ací, bé, teletreballant des de les vuit del matí, posant feina a les criatures de 4t ESO i buscant materials que els resulten entretinguts. També he fet "assistència tècnica" per telèfon i he tafanejat una mica per Internet. Ara crec que faré una becaina i, després, entrenament: gimnàstica i "córrer".

A banda del desfici d'estar tancat, estàs bé? 😊

@giorgiograppa ah! ...quines eines online podèu fer servir per això de l'escola a casa tant "de moda" ? 😅 #Moodle ? ... compartiu fitxers ?

@jordila @giorgiograppa

Prova aprendre.org

és un projecte #col_laboratiu a on els #mestres poden penjar exercicis, que es resolen #online, i poden ser aprofitats per la resta de la comunitat #educativa #catalanoparlant .

@arbocenc @jordila
Sembla interessant. La idea de recollir exercicis aptes per fer-ne una app, tenint en compte que gairebé tothom té un mòbil a la butxaca (però no tothom té ordinador a casa), és molt realista.

Tanmateix, no hi he sabut trobar cap identificació de qui hi ha al darrere, cap no de persona, grup o associació. Això, i més tractant-se del que es tracta, em preocupa molt. Vaig a contactar-los, a veure...

@giorgiograppa @jordila

Ja ja ja... Darrere hi soc jo :-) Però la idea és que sigui un projecte col·laboratiu, que s'hi afegeixi qui vulgui... I, de fet, hauria d'estar oriental pels professionals de l'educació i els tècnics informàtics simplement anar traslladant les funcionalitats que convinguin

Segueix

@arbocenc
Ah! Aleshores, ja hauràs llegit la consulta que t'he enviat via formulari, oi? 😁

Ara mateix, els profes catalans estem molt liats amb la feina que ens està demanant el departament (en resum: ens demanen muntar un tercer trimestre creïble en les condicions en què estem), de manera que anem mooooolt de cap (i jo m'he apuntat a un curset on line sobre una eina que es diu eTwinning, per la setmana vinent). Però, el projecte m'agrada i alguna cosa espero aportar-hi.
@jordila

· · Web · 1 · 1 · 1

@giorgiograppa @jordila

En parlem quan vulguis...

Pd el projecte es basa en h5p.org Li has donat una ullada? Al #moodle també s usa...

#h5p

Inicia la sessió per participar a la conversa
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.