Ha resultat fàcil integrar el compte de :mastodon: sobre el panell de control del :nextcloud: , i queda força bé 😊 .


Acabe de trobar per casa un calendari del 2020 nou de trinca, sense estrenar, molt elegant: algú el vol? És ideal per a recordar i reviure els millors moments d'aquest any que acabem de deixar.

Preu a convenir.

Mentre actualitzava la Linkat, sembla que el Ruindous ha descarregat actualitzacions sense demanar-me'n permís. Ha utilitzat la meua connexió a Internet sense demanar-me permís.

Mostra el fil

Avui m'he posat corbata verda. Els espanyols es pensaran que sóc monàrquic (VERDE = Viva El Rey De España). En realitat, és VERDA (que no significa res d'especial, perquè jo no distingisc els colors fins després del tercer Café i quan me l'he posada només en portava dos 🤷‍♂️).

No sé què celebra una companya, però el cas és que ens ha portat una safata plena de bombons. De moment, he aconseguit resistir-m'hi 🏅.

I arribem al darrer :cremaet: d'aquesta sèrie introduint-hi una espècia que molt probablement ja esperàveu: el clau! Coneixent el bon resultat amb els vins calents, estic segur que el d'avui serà espectacular.

Us estareu preguntant què és aquesta mena de corfa marronosa que acompanyarà la llimona i els granets de Café en el ritual del :cremaet: d'avui. Doncs és un trosset d'anou moscada; fins ara, només l'havia utilitzada per aromatitzar sopes, cremes, purés. Correrem el risc...

La celebració del :cremaet: experimental es clourà (de moment) amb una variant d'una variant: granets de Café, corfa de llimona i granets de pebre verd. Per l'aroma, m'han semblat més forts que el pebre negre, ja veurem com acaba la cosa...

Continue la sèrie experimental de :cremaet: d'aquest pont amb una aposta arriscada (perquè no em consta que s'haja barrejat mai amb Café): una fulla de llorer substituirà avui la tradicional canyella. El resultat serà potable? Misteri...

Per al :cremaet: d'avui, substituiré la canyella pel cardamom. Els millors Cafés que he tastat mai, el turc i el mexicà, inclouen aquest meravellós ingredient.

Estigueu atents a l'informe...

Per celebrar el pont com toca, comence una sèrie de variacions sobre el a base d'introduir petits canvis en les espècies afegides. Així, en lloc de sucre, granets de Café, corfa de llimona i branqueta de canyella, suprimiré aquesta última i la substituiré per uns granets de pebre negre. Com que el Café amb pebre és un dels meus habituals (sobretot, els dilluns), és una aposta segura amb un risc mínim.

Arròs al forn amb esperit anarquista (i no només per aquesta A: és que no segueix la recepta ortodoxa).


Encara no aconseguisc separar les capes de rom i de Café, però el sabor i l'aroma són extraordinaris: granets de Café, corfa de llimona, branqueta de canyella...

Crec que ja he trobat el lloc ideal per a la Nespresso. Demà us ho conte. 😊

Que se n'ha fet, d'aquells pares modèlics que, a les nou, enviaven els nens a dormir?!

Mostra el fil
Mostra els més vells
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.