Ma mare m'acaba de passar aquest vídeo. Ho he comprovat i, sí, ja m'han clavat aquesta merda en el mòbil i en la tablet. Sembla que, sense l'aplicació del Gobierno de España, no fa res, encara. Si algú troba la manera d'eliminar-lo, que avise, sisplau.

(Per sort, fa setmanes que vaig clavar la SIM en el BQ Aquaris amb UBports.)

Un tricorni, dieu? Jo hi veig el cap d'un elefant, amb les orelles i la trompa 🐘, després d'ampliar-lo.

Estic menjant allioli a cullerades? Estic menjant allioli a cullerades.

(A pastar fang tota la meua aura poètica...)

Vosaltres també us esteu firant molts catxarrets amb excusa del confinament?

Dins de mitja hora tinc claustre per videoconferència. Ja ho tinc tot a punt per assistir-hi des de l'ordinador del saló.

Com que millora el temps, he començat a traure les samarretes de màniga curta. Algú recorda aquesta campanya?

Sembla mentida, però, encara cal compartir aquesta infografia sobre com fer bones fotos dels deures per enviar-les als professors. De fet, a un alumne li he hagut de dir que me les tornara a fer amb més resolució, que no hi veia res.

Tots els docents que estem plantejant-nos oferir explicacions en format vídeo als nostres alumnes, en el fons, tenim por a topar amb algun d'entremaliat, espavilat i amb sentit de l'humor, que acabe transformant-los (o transformant-nos) en alguna cosa d'aquest estil:

Mostra el fil

Buscant informació sobre edició de vídeo (el :coronavirus: ens obliga a transitar vies que no estaven en el guió), he trobat aquest @podcastlinux (força recent, a més) on el colega Juan Febles en fa una presentació general, comentada, de les opcions més recomanables.

#97 Vídeo y GNU/Linux

I'm hooked on #97 Vídeo y GNU/Linux on Castbox. Check out this episode! castbox.fm/vb/229880607

Em passen això. És la descripció més exacta que es pot fer del problema. Crec que li falten uns segons, si algú té la versió completa i la vol compartir...

Us explique el que estava fent fa un minut o no hi cal? 😎😎😎😎

No sabia que França i Espanya anaren tan igual en aquesta situació. Idèntiques.

Què fas si, mentre prepares la paella, t'adones que la tapa que pensaves emprar per deixar-la reposar al final es massa xicoteta?

Aguantarà sense caure fins que acabe el confinament?

Quan acabe el confinament, trobaré un fontaner que m'ho arregle o hauran tancat tots la paradeta per culpa del Peter Griffin que no haurà fet res per salvar els autònoms?

Si trobe un fontaner, per quant de temps em tindrà en llista d'espera perquè aquesta no és una avaria ni greu ni urgent i, a més, encara s'aguanta?

La tornada a la normalitat va a ser un xou dels d'«agarra't a la brotxa que m'emporte l'escala.» 🤦‍♂️

Mostra el fil
Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.