És l'hora del vermut!

Un karkadé, però, és igual de saborós i molt més sa.

Mai no és massa d'hora per a un conyac amb gel.

Qui diu conyac, diu sàlvia.

—Rubia rubiales! Vols un pardal sense ales?
—🤩 🤩 🤩 🤩

(, que en diuen alguns...)

Procés.
1) A un atuell petit. hi poseu el cafè mòlt (una cullerada per cada tasseta). sucre (al gust) i els fruits secs del cardamom (també al gust). Aigua.
2) Poseu l'atuell al foc i no el perdeu de vista: la menor distracció mena al desastre.
3) Quan el cafè bull i «puja». aparteu la cafetera del foc. La hi torneu a posar i repetiu fins que haja «pujat» tres cops.
4) Filtreu el cafè (amb filtre de forat gran) per retirar-ne el cardamom. no pas el pòsit del cafè - 1/2

Affogato

En català, rebentat de Baileys amb gelat de vainilla. Una especialitat cafetera italiana.

I, ara, el Ken, utilitzant argumentacions de meme... Que algú li explique que las Cortes no són xarxa socials, recollons!

Fa cinquanta anys, jo en tenia quatre.
Recorde haver vist el comandant Neil Amstrong sortir del Mòdul Lunar i caminar sobre la Lluna; en blanc i negre. Crec que estàvem sopant.
No sé si vaig veure aquella escena en directe o si era el resum d'un telenotícies. Jo, és clar, no entenia la importància de tot allò ni per què món pare semblava tan emocionat. He trigat anys en assimilar-ho.
Avui, sé que aquella escena em va deixar una profunda petjada en molts aspectes; encara perdura.

Mostrar més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.