Mostra'n més

Continue sense veure clar el curs vinent. Els espais no existeixen (la biblioteca ja s'utilitza per a fer classe unes 15 hores al dia; el gimnàs és un espai imprescindible per a impartir EF; si transformem els laboratoris i els tallers en aules ordinàries, les pràctiques desapareixen del temari, assignatures perden sentit...); si els busca fora del centre, afegeix un gran factor de caos.

I els professors extra que hi caldran? On hi són els diners?

Massa incògnites, encara.

(3/3)

Mostra el fil

Al juny, on es puga, es reprendran les activitats, però no pas les classes. Això de l'acompanyament per als finals d'etapa ho entenc, sobretot, com a tasques de tutoria; crec que, si ha de ser personalitzada, es pot fer igual de bé o millor per videoconferència o per telèfon. No ho veig clar, ni necessari ni útil.

(2/3)

Mostra el fil

S'ha notat la improvisació, sortia de la reunió en s'estaven acabant d'establir els detalls del pla. Tanmateix, es notava que ho tenia tot molt clar.

Totes les decisions es basen en criteris, començat pels criteris de sanitat (establerts pel Ministerio de Sanidad, el mateix que deia fa dos mesos que les mascaretes no servien per a res i que les han fet obligatòries a partir de demà: això no em dóna gaire seguretat).

(1/3)

Mostra el fil

Cada cop queda més clar que cal enviar els xiquets a classe perquè, a casa, molesten: impedeixen que els pares s'incorporen al lloc d'escl... dic, de treball.

Puto sistema capitalista.

Roda de premsa del conseller d'Educació, Josep Bargalló.

- Data: dimecres, 20 de maig de 2020.
- Hora: 12.30 hores.
- Lloc: TV3, 324 i canal Youtube del Departament d'Educació.

Espere que parle del pla de retorn a les aules o, com a mínim, que ens explique què farem al juny. Perquè jo encara no sé si, al juny, faré classe a l'institut i en quines condicions o si continuaré «fent classe» des de casa. I necessite saber-ho per planificar com cal.

Avui, al migdia, el Conseller d'Educació de Catalunya farà una roda de premsa.

Estic cagat de por per si se li acut reobrir els centres educatius. Morirem tots.

Giorgio Grappa ha impulsat
Giorgio Grappa ha impulsat

La filla dels meus veïns té cinc anys. L'escolte molt sovint quan juga a la terrassa, siga sola, siga amb el germà. Una de les seues expressions preferides és «apocalipsi zombi».

Què vam fer malament mentre educàvem els seus pares?

Giorgio Grappa ha impulsat

"Queda al descubierto quiénes tienen red, quiénes se benefician de un colchón económico, quiénes gozan de seguridad laboral, quiénes disponen de tiempo y espacio y quiénes no; quienes cuidan y quienes no pueden ser cuidados; quiénes tienen medios para poder continuar con un aprendizaje a distancia y quiénes no tendrán acceso a estos y se quedarán atrás." #Ecofeminismo #Educación #Covid19

Mostra el fil

Dels autors de «Les mascaretes no serveixen per a res», n'arriba la seqüela «Les mascaretes són obligatòries». Pròximament, en la nova normalitat.

vilaweb.cat/noticies/les-masca

Estic començant a enfilar-me per les parets. Però em pense que no és davant la idea de continuar tancat a casa durant un o dos anys més, sinó pel pensament d'haver d'eixir al carrer aviat: la normalitat no m'ha agradat mai gaire.

Podeu tornar a la normalitat sense mi, gràcies.

Giorgio Grappa ha impulsat
Giorgio Grappa ha impulsat
Giorgio Grappa ha impulsat
Giorgio Grappa ha impulsat

Aquí desde que se cerraron los colegios los de educación dijeron:
Venga... Clase por Internet. Enviamos deberes. Consulta por videoconferencia con los profesores...
Y claro... Aquí muchos críos no pueden tener acceso a esa educación porque no tienen Internet. Salió en tv de asturias como dos niñas del concejo tenían que ir a un cortafuegos del monte porque era donde tenían señal para descargar los deberes por el móvil... Y así muchos

Giorgio Grappa ha impulsat
Giorgio Grappa ha impulsat
Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.