Tut fixat
Indignat ha impulsat
Indignat ha impulsat

I'm very sorry Mr @JosepBorrellF but you, your party and your king have given support to extreme violence against peaceful protests in Catalonia. So you have no moral authority in front of one of the most cruel regimes in Europe. This is why the Catalan crisis is a European issue
nitter.mastodont.cat/KRLS/stat

2020-08-10 15:48:47

Indignat ha impulsat

RT by @KRLS: El mestre mallorquí @paucabot s’ha convertit en la primera persona en superar les 750.000 edicions a la Viquipèdia en català!

Company des de 2005, és el viquipedista més prolífic de la història de l’enciclopèdia lliure en català. Enhorabona i gràcies pel teu rigor, Pau! 🎖🎉
nitter.mastodont.cat/Viquipedi

2020-08-11 09:08:11

Indignat ha impulsat

RT by @KRLS: Una Fiscalia assedegada de venjança i una jutgessa que ignora el Dret fan que porti 9 dies confinat 21 hores diàries a la cel·la. Malgrat la duresa d’aquestes condicions, és increïble la capacitat que tenim les persones de resistir: les conviccions i la família, els meus baluards
nitter.mastodont.cat/joseprull

2020-08-08 17:00:27

Indignat ha impulsat

RT @VBranchat@twitter.com

Este mural de J. Warx, al barri de Benimaclet a València, ha estat atacat per l'extrema dreta. Com ells no volen que el vegem, hem d'aconseguir que es faça viral i famós al món sencer. Que córrega....

🐦🔗: twitter.com/VBranchat/status/1

Ñ está en decadéncia i pot ser veritat lo d'enviar al Juanca a Rep. Dominicana o a Emirats Àrabs, però amb lo envellit que està, que amb prou feines camina, voleu dir que està per fer llargs viatges? Y si realment no ha sortit del país i està en algun resort privat de luxe amagat?🤫
Hi ha algun advocat jugant aquesta hipòtesis?

Indignat ha impulsat
Indignat ha impulsat

RT by @AlbanoDante76: El Rey de España ha huido de España para proteger el dinero robado durante décadas ... y la izquierda republicana española actualmente en el poder ha hecho un tuit.
nitter.mastodont.cat/Ciudadano

2020-08-04 07:07:23

Indignat ha impulsat

Els mateixos que avui callen, van dir de tot a @QuimTorraiPla per no haver anat a aquesta farsa.
nitter.mastodont.cat/AlbanoDan

2020-08-04 17:54:08

Indignat ha impulsat
Indignat ha impulsat

Qué raro, cuando lo solicitamos el 2.11.2017 para @KRLS @toni_comin @LluisPuigGordi @MeritxellSerret y @ClaraPonsati dijeron que no existía tal previsión legal:

Corinna se libra del paseíllo: el juez del caso Villarejo la interrogará por videoconferencia elconfidencial.com/espana/2020
nitter.mastodont.cat/boye_g/st

2020-08-04 06:15:45

Indignat ha impulsat

@mikelalasmuto

Em semblen genials els dos acudits, peró a la bandera republicana espanyola hi continuo veient la mateixa opressió nacional espanyola que amb la monarquia.

La república espanyola no significa ni més llibertat ni més drets x Catalunya, tan sols és un canvi de bandera del régim opressor.

A la foto el President Companys a la presó republicana espanyola l'any 1934 després dels fets d'octubre.

#spainisafasciststate
#independència

Indignat ha impulsat

Exiliats i presos sobre la marxa de Juan Carlos I: ‘Què esperen a retirar-li el passaport?’

Es demanen si el rei emèrit espanyol rebrà el mateix tracte que van rebre ells per part de la justícia espanyola.

Carles Puigdemont diu que avui és un dia per a recuperar l’hemeroteca. I ha aprofitat l’ocasió per exigir la república. ‘Però catalana, que ja se sap que els Borbons sempre acaben tornant’, ha conclòs.

vilaweb.cat/noticies/exiliats-

Indignat ha impulsat

Si el rey se va por ladrón, quien debería de poder volver es Valtonyc.

Indignat ha impulsat

Espanya, el país que acumula més infraccions en dret de tot Europa.

La Comissió Europea va publicar un altre informe on també situava l'Estat a la cua de la UE en percepció d'independència judicial​.

elnacional.cat/ca/politica/esp

Indignat ha impulsat

Espanya entra en recessió: enfonsament històric del 18,5% del PIB per la Covid el segon trimestre, segons dades publicades avui per l'INE.

El desastre, provocat principalment per l'aturada de l'activitat per frenar la pandèmia del coronavirus, ha suposat l'enfonsament més fort per a l'economia espanyola en un trimestre, almenys des de la Guerra Civil. Les dades de l'INE comencen l'any 1970, i no hi ha una caiguda d'aquestes magnituds en tota la sèrie històrica.
elnacional.cat/ca/economia/esp

Indignat ha impulsat

RT by @boye_g: 11/ Short term: 🇳🇱 court (see para 30) is doing EU Commission’s job re Disciplinary Chamber by giving opportunity to ECJ to look into violation of its order of 08/04/20 in absence of Commission acting promptly/with resolve. More details here on ECJ order: verfassungsblog.de/protecting-
nitter.mastodont.cat/ProfPech/

2020-08-01 08:55:00

Indignat ha impulsat
Indignat ha impulsat

R to @KoldoPereda: (2)
España es el país europeo que más multas económicas recibe por no trasladar a su sistema judicial la normativa del Parlamento Europeo y todo por una gallardía hidalga de país en decadencia.
nitter.mastodont.cat/KoldoPere

2020-07-29 20:09:57

Mostra el fil
Indignat ha impulsat

Traducció:
El Gobierno PSOE-UP va ocultar durant un any la corrupció de Juan Carlos I i si avui ho sabem és perquè diaris britànics i jutges suïssos ho van destapar. Si no fos per això, encara ho estarien ocultant. Bon dia.
nitter.mastodont.cat/AlbanoDan

2020-07-16 06:08:40

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.